ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dodatkowa księga gości lub komentarze niezarejestrowanych
ciejkins
Witam

Znowu mnie tu przywiało bo znowu mam problem, a w wyszukiwarce cisza.

Potrzebuję mieć na stronie "Ksiege podziękowań" coś w stylu księgi gości.

Nie jestem wybredny bo wystarczyła by mi możliwość komentowania newsa przez niezarejestrowane osoby, lub druga księga gości.
Niestety nie znalazłem przez szukajkę możliwości komentarzy newsa przez niezarejestrowane osoby. Spotkałem się tylko ze skryptem wlodkap do komentowania przez niezarejestrowanych użytkowników galerii, ale o newsie nic nie znalazłem.
Pomyślałem więc że mogła by być również druga przerobiona księga gości z napisem "Księga podziękowań". Jednak sam boję się czynić takie kroki żeby coś nie spieprzyć.
Proszę o doradę jak mogę coś takiego wyczarować w miarę szybko.
Chodzi mi o to żeby niezarejestrowane osoby mogły wpisywać podziękowania dla pewnej osoby która odchodzi z funkcji.

pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 14:53:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Jeśli chcesz, aby goście mogli komentować newsa, wystarczy że zmienić opcję "Zezwolić Gościom na pisanie?" na TAK.

Proponował bym założenie księgi gości, a następnie pozmieniać locale. Robiłem to podobnie, ale zastąpiłem to napisem "Twoja opinia" na stronie www.romanova.pl
Luknij czy Ci się podoba, a coś zaradzimy.

Pieka
ciejkins napisał/a:
Witam

Znowu mnie tu przywiało bo znowu mam problem, a w wyszukiwarce cisza...
Nie jestem wybredny bo wystarczyła by mi możliwość komentowania newsa przez niezarejestrowane osoby, lub druga księga gości.
Niestety nie znalazłem przez szukajkę możliwości komentarzy newsa przez niezarejestrowane osoby.
...
Pomyślałem więc że mogła by być również druga przerobiona księga gości z napisem "Księga podziękowań". Jednak sam boję się czynić takie kroki żeby coś nie spieprzyć.
Proszę o doradę jak mogę coś takiego wyczarować w miarę szybko.
..

No, kolego drogi, widze, ze nawet nie zajrzales do swojego panelu administracyjnego oraz Poradnika...
Szukales na forum? Tu tez gratuluje.
Odnosnie gosci masz odpowiedz Piotrka.
W przypadku zmiany nazwy ksiegi, czy zawartych w niej opisow, to znajdziesz wszystko w katalogu wtyczki o nazwie guestbook.
Prosze przejrzec, szczegolnie zwrocic uwage na katalog locale/Polish.php, oczywiscie tej wtyczki.
Edytowane przez Pieka dnia 25.08.2007 17:40:17
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl