Zobacz temat
[współpraca] serwis z filmami 3gp i mp4 - i3gp.pl
|
|
michal89 |
Dodany dnia 19.10.2007 21:29:20
|
Początkujący Postów: 117 Data rejestracji: 25.10.2006 16:46 |
Witam, jestem założycielem serwisu udostępniającego filmiki 3GP i MP4 - www.i3gp.pl i szukam współpracowników. Jeśli szukasz zabawy i radości w tym co robisz to zapraszam do ekipy! Strona ta powstała na miejsce innej, której jestem właścicielem tj 3gp.yoyo.pl. Serwis notuję wysoką ilość odwiedzin (średnio 1000/dzień), posiada w bazie ponad 8000 użytkowników i wiele setek tysięcy unikalnych wizyt. W niedalekiej przyszłości zamierzam dac przekierowanie z 3gp.yoyo.pl na i3gp.pl i przeniesienie jakiegoś tam % treści, wszystkich użytkowników itp. itd. Nie mam jednak czasu, żeby samemu zajmowac się serwisem, więc proszę Was o pomoc. Oto co wymagam: * Znajomość języka polskiego i bezproblemowe posługiwanie się nim! * Solidność i sumienność w tym co się robi, nie chcemy osób ze słomianym zapałem! * Mile widziana (choć niekonieczna) znajomość języka html i php Oferuję: * Pracę w miłej atmosferze i ekipie * Możliwość rozwoju własnych umiejętności dziennikarskich i telekomunikacyjnych * Konto e-mail w domenie i3gp.pl (przykład: ) Proszę o zgłaszania się na stanowiska: * Redaktorów * Newsmanów * Osób odpowiedzialnych za download * Osób odpowiedzialnych za promocję serwisu * Moderatorów Forum *Każda osoba na jednym, lub większej ilości stanowisk będzie zarazem administratorem serwisu. Kontakt: e-mail: gg: 3964944 Proszę nie pisać na PW. Edytowane przez michal89 dnia 19.10.2007 21:30:49 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 23:03:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |