Zobacz temat
[Zlecenie] Optymalizacja sieci portali
|
|
berto |
Dodany dnia 07.12.2007 11:23:51
|
Przedszkolak Postów: 21 Data rejestracji: 23.03.2006 13:21 Złamana licencja |
Witam wszystkich, Jestem właścicielem około 20 portali php-fusion (extrem Pack). Od kilku miesięcy mam problemy z wydajnością przenosiłem serwisy na wiele nowych serwerów i zawsze generowały one problem dla pozostałych użytkowników. W chwili obecnej mam serwisy na serwerze do monitorowania i mam tydzień na poprawienie szybkości by pozostali klienci mogli normalnie pracować. Sam nie mam za wiele czasu oraz nie znam się zbyt dobrze na fusionie dlatego postanowiłem zlecić tą pracę komuś. Wśród wielu portali aktywnych jest naprawdę niewiele (bleach.pl, naruto.com.pl i fullmetalalchemist.com.pl) około 5 tys userów w każdym. Wiem że problemy są głównie powodowane przez bleach.pl i naruto.com.pl bo te serwisy najczęściej blokował mi provider. Kontakt do mnie na priva lub gg: 3092973 (często niewidoczny) Chodzi mi głównie o znalezienie części kodu winnej problemom, modyfikacje mogę nawet zrobić sam. Czekam na wasze propozycje... (proszę również podać listę referencyjną zależy mi na kompetentnej osobie której mozna zaufać) http://bleach.pl
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 21:19:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 07.12.2007 12:33:12
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Nie robię na tym forum nic za kasę i nie robiłem(przepraszam raz jeden i kasa nie była dla mnie) I tak jak zauważyłeś tego typu operacje wymagają zaufania. Ale zaufania obustronnego gdzie Czerwony Brat je przekreśla całkowicie. Znam prawie wszystkich stałych bywalców tego forum, którzy potrafiliby to zrobić. Miedzy nami różnie się układa. Sądzę jednak, że w kwestii poszanowania praw autorskich, jesteśmy zgodni. Jak Ty Nas szanujesz tak my Ciebie. I DOPÓTY JEST CZERWONY BRAT ZERO POMOCY. I na marginesie strony asygnowane tymi anime nagminnie nie posiadają stopki php-fusion. Takie jest tylko moje prywatne zdanie może, dlatego, że kasa mnie nie kusi, a jeśli już pomagam to dla satysfakcji, że potrafiłem, ale wyłącznie uczciwie postępującym. |
|
Przejdź do forum: |