Zobacz temat
Zlecę pracę grafikowi
|
|
bubutm |
Dodany dnia 10.12.2007 21:24:10
|
Przedszkolak Postów: 33 Data rejestracji: 01.05.2007 13:01 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam wszystkich użytkowników Naszego forum . Chciałbym Was zapytać czy może wykonałby ktoś dla mnie następujące projekty (lub ma może znajomego grafika) : - Logo o wymiarach max 855 x 180 px (kolor , motyw , napisy do skonsultowania ze mną ) , - 2 Bannery o wymiarach 468 x 60 px (kolor , motyw , napisy do skonsultowania ze mną ) , - ikonki do forum o wymiarach 32x32 px (kolor , motyw , napisy do skonsultowania ze mną ). Co mogę zaoferować ? Reklamę w Serwisie Wedkarze.info (http://www.wedkarze.info) Page Rank strony wynosi 3 , oraz reklamę na forum z Page Rankiem 1 . Oferuję link (wyświetlany w stopce serwisu oraz forum widoczny na każdej podstronie ) , banner (wyświetlany w rotatorze) , oraz button (również umieszczony w rotatorze) . Niestety nie mogę zaoferować pieniędzy ponieważ serwis nie utrzymuje sie z żadnych reklam . Mam nadzieje , że ktoś chętny sie znajdzie . Pozdrawiam Edit : do zamknięcia ! PW od moderatora:
Edytowane przez bubutm dnia 22.12.2007 06:19:34 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 22:07:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |