ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak tytułu strony - metatag <title>
marianxx
Szukałem długo, ale nie znalazłem rozwiązania

Na http://www.mypage... pokazuje mi, że nie może znaleźć tagu <title>.
Strona to www.szkolarodzeni...

Subheader wygląda tak
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jak widać próbowałem różnie, ale ciągle to samo. Gdy zrobię podgląd źródła, to widać ten tag. Czy ktoś mi to wyjaśni? Gdzie tkwi błąd?
Edytowane przez marianxx dnia 11.12.2007 11:08:41

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 08:09:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Tak wyglada zrodlo Twojej strony pod wzgledem tagu title:
<title>Szkoła rodzenia - SZKOŁA RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ"</title>
<!-- <title>"SZKOŁA RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ""</title>
<title>Szkoła rodzenia "Przy Inflanckiej"</title> -->

Machnij tam jeszcze z piec razy title...
Tak patrze na ten analizator i wychodzi, ze zadna strona oparta o PHP-Fusion nie ma okreslonego znacznika title Wink
Obawiam sie, ze jedynym sposobem uzyskania pozadanego efektu jest zastosowanie rozwiazania m_i_n'a polegajacego na zmianie news.php na index.php opisanego w temacie index.php zamiast news.php.
Sprawdzilem i wszystko jest OK.
Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2007 12:58:35
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marianxx
Pieka napisał/a:
Tak wyglada zrodlo Twojej strony pod wzgledem tagu title:
<title>Szkoła rodzenia - SZKOŁA RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ"</title>
<!-- <title>"SZKOŁA RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ""</title>
<title>Szkoła rodzenia "Przy Inflanckiej"</title> -->

Machnij tam jeszcze z piec razy title...

OK. Tak właśnie wygląda. Ale przecież te kolejne tagi są w komentarzu....
Ale wywaliłem wszystko, zostawiłem tylko to
.
Dalej to samo... czyli brak ...
To musi być coś innego. Tylko co?

Pieka
marianxx napisał/a:
..To musi być coś innego. Tylko co?

Musisz zamowic seans u wrozki.. Napisalem wszystko wyzej i nie mam zamiaru sie powtarzac.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marianxx
Pieka napisał/a:
marianxx napisał/a:
..To musi być coś innego. Tylko co?

Musisz zamowic seans u wrozki.. Napisalem wszystko wyzej i nie mam zamiaru sie powtarzac.

A ja się powtórzę - przecież napisałem, że wywaliłem wszystko, zostawiając pojedynczy tag zdefiniowany wprost (niestety dołożenie 5 tagów nie pomogło, a wróżka ma wolne dopiero za pół roku ;-)).
A zatem jeszcze raz subheader

I co teraz?

Pieka
Chyba zaczne siedziec cicho i tylko sie przygladac, bo jak widze taka bezmyslnosc, to az mnie nosi...
Napisalem, ze masz zastosowac modyfikacje m_i_n'a lub zapomniec o title w tym analizatorze.
Wiecej nic nie pisze, wyczerpalem swoje mozliwosci pedagogiczne dla Twojej osoby...
Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2007 13:22:37
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marianxx
Pieka napisał/a:
Chyba zaczne siedziec cicho i tylko sie przygladac, bo jak widze taka bezmyslnosc, to az mnie nosi...
Napisalem, ze masz zastosowac modyfikacje m_i_n'a lub zapomniec o title w tym analizatorze.
Wiecej nic nie pisze, wyczerpalem swoje mozliwosci pedagogiczne dla Twojej osoby...

Aaaa... przepraszam.... zmodyfikowałeś swojego posta w międzyczasie. W pierwszej wersji Twojego posta tego nie było (a ja szybko odpowiadałem), stąd moje dalsze posty.
Nie sądzę, żeby to była bezmyślność. Z mojego punktu widzenia to brak wprawy w pisaniu postów na forum (bo oczywiście lepiej jest pisać kolejne posty, niż edytować - wtedy tego problemu nie byłoby - ale takie postępowanie razi administratorów). Wolę sobie poszukać na forum, niż zadawać mnóstwo pytań.
W każdym razie ogromne dzięki. I wielkiej cierpliwości w trudnej sztuce pedagogiki ;-)
Pozdrawiam,
(jak dla mnie EOT)
Edytowane przez marianxx dnia 11.12.2007 13:42:44

Pieka
marianxx napisał/a:
..Aaaa... przepraszam.... zmodyfikowałeś swojego posta w międzyczasie. W pierwszej wersji Twojego posta tego nie było (a ja szybko odpowiadałem), stąd moje dalsze posty.
Nie sądzę, żeby to była bezmyślność. Z mojego punktu widzenia to brak wprawy w pisaniu postów na forum (bo oczywiście lepiej jest pisać kolejne posty, niż edytować - wtedy tego problemu nie byłoby - ale takie postępowanie razi administratorów)...

Gwoli wyjasnienia..
W momencie napisania posta z informacja, ze wyzej jest wszystko opisane i nie bede sie powtarzal, wszystko bylo na miejscu, wiec nie pisz, ze nie widziales.
Czesto edytuje swoje posty chocby dlatego, ze poprawiam literowki etc.
Administratorow nie razi pisanie nowych postow, tylko pisanie posta pod postem, co od dawna i tak nie ma znaczenia ze wzgledu na zlepianie Waszych postow pisanych kolejno.
Reasumujac, zamiast odpisywac jak blyskawica skup sie na tresci i zagadnieniu, bedzie to z pozytkiem dla wszystkich.
Masz racje, to byl EOT, wiec jesli jestes tego swiadom, to nie popelniaj tego bledu na przyszlosc Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl