ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecę] Skrypt Średniej arytmetycznej ocen szkolnych
ukaszu
Jako iż ja jestem leszczem w tych sprawach mam pytanie... Czy byłby ktoś w stanie wykonać taki mod że w podstronie byłyby pole do wypełnienia a następnie podanie wyniku średniej. W sensie coś średniej szkolnej że z boku pól byłby przedmioty, a być może już coś takiego jest?

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 21:27:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Obliczenie tego w php nie stanowi problemu jednak wyświetlanie musiałoby nastąpić po przeładowaniu strony obliczeniu wyniku, dlatego moim zdaniem należałoby użyć javascript gdzie po wypełnieniu pól wynik byłby generowany tej samej stronie w formularzu bez przeładowania, na zasadzie jak w kalkulatorze javascript, czy podobnie jak u mnie patrz krzyżówka hasło nawigacja górna strona z podpisu.
Zlecasz, a co w zamian proponujesz?
Bo niestety nie masz gwiazdki przy niku, której widok dla mnie akurat jest synonimem zlecenia automatycznego.
Edytowane przez wlodekp dnia 28.01.2008 21:21:06

wlodekp.europa.pl
ukaszu
Jedynie co mogę zapewnić to reklama na stronie.

zezol
Ja mam właśnie u siebie na stronie klasowej taki licznik średniej. Napisałem go ja, i jak to już powiedziałeś wlodku, mam go z przeładowaniem strony. Mówisz, że javascript wystarczy do nie odświerzania strony? Dużo JS trzeba by "wlepić"?

ukaszu
Zezol podzieliłbyś się tym modem?

Largo
Witam,

Ja podejmę to zlecenie za link, ale zależy jaka strona? Jaki URL? Jaki statystyki? Czy serwis ma szansę się rozwinąć? I oczywiście, żeby nie było, że wykonamy modyfikację, a link zniknie za tydzień. Szczegóły via GG podane w PW.

Pozdrawiam,
Largo

http://www.securitycenter.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl