Zobacz temat
Mod Panelu Usera GALERIA
|
|
unkown |
Dodany dnia 19.02.2008 14:27:01
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 19.02.2008 13:54 |
Witam moja wersja fusion - v6.01.xx Posiadam jedna galerie i czy mogl by ktos zmodyfikowac rozbudowany panel usera tak aby: - pokazywal tylko "Własne menu" "top 5 fotek" (zmnienic na top 10) "top 5 userow" (zostawic tylko posty i komentarze) w sumie to nie problem i sam zrobilem ale wystawie nieruszany skrypt do modyfikacji - w juz "top 10 fotek" zmnienic aby nie pokazywal ich po tytule fotki a usera ktory dodal fotke i ew. zostawic jak jest info w dymku o tytule fotki - dodac do "top 10 fotek" fotki najwyzej oceniane - dodac jako pierwsze w "top 10 fotek" funkcje "dodaj fotke" - dodac jako drugie "moje fotki" - jak by to nie bylo duzym problemem rozdzielic "top 10 fotek" tak aby pokazywalo top fotki z jednego albumu i top fotki z drugiego albumu np. top 10 odewiedzanych album 1 i top 10... album2 albo top 10 odwiedzanych i po rozwinieciu wyszczegolnilo top z albumu 1 i top z albumu 2 to chyba na tyle i mysle ze cos takiego napewno bylo by przydatne i nie tylko mi poniewaz ciezko dzis o dobra galerie, jakos wygladajaca i funkcjonalna a duzo osob szuka takiej skrypt umiescilem na: ftp://prowokuj.net user: hosting_prowokuj.net pass: hosting123 i tam tez mozecie wgrywac efekty swojej pracy a link by wygladal: prowokuj.net/hosting/"nazwa zmodyfikowanego pliku" moze jedna osoba zrobi jedno a druga drugie... Mam rowniez pare innych pomyslow i jak ktos byl by zainteresowany to mogl bym sie odwdzieczyc za ich realizacje... moje gg 2577275 PW od moderatora:
Edytowane przez unkown dnia 19.02.2008 14:38:36 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 20:06:51
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
czarny_ |
Dodany dnia 19.02.2008 16:46:33
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Proponuje napisać to w dziale "Zlecenia - Praca".
Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
Przejdź do forum: |