Zobacz temat
[Wykonam] Potnę theme pod PHP-Fusion
|
|
-RippeR- |
Dodany dnia 25.06.2008 09:56:19
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 04.04.2008 20:16 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, W związku z nadchodzącymi wakacjami, mam trochę więcej czasu i postanowiłem zarobić na swojej wiedzy, tak jak w temacie - oferuję pocięcie + dostosowanie thema dla cms-a Extreme-Fusion/PHP-Fusion. Moje themy, które pociąłem: - www.Crysis-site.com - www.Anno.com.pl oraz theme dla strony gtamp.pl, która już nie istnieje (theme mogę pokazać dla "bardzo tego potrzebujących" na którymś z moich testowych kont). Dodam także, że przy tworzeniu tych themów tylko pomagałem i nakierowywałem osoby je tworzące, sam je tylko pociąłem. Realizacja thema zależy od jego złożoności, ale zazwyczaj będzie to kilka dni, może tydzień. Jeśli chodzi o cenę to myślę, że się dogadamy, gdyż jest to około 50zł (w zależności od złożoności thema, może być nawet taniej!). Wszelkie oferty proszę składać na PW / gg: 10979362 (dołączyć proszę do nich także obraz thema oraz dodatkowe wytyczne - jeśli są - odnośnie thema). Pozdrawiam, Damian Dyńdo Edytowane przez szymon dnia 25.06.2008 12:02:51 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 16:44:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |