ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,323
Najnowszy użytkownik: EwelinaH

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
01.04.2020 19:00:55
W dziale sprawy wewnętrzne » PHP-Fusionpl jest przyklejony temat.

Giggsy
01.04.2020 14:45:45
Witam wszystkim, Życzę zdrowia wszystkim i mam pytanie: Czy mogę napisać posta w dziale: tylko o Extreme-Fushion, bo chciałem założyć temat, a nie mogę. Za odpowiedź z góry dzięki. Pozdraw

JazOOn
29.03.2020 00:14:13
Zdrowia!

EwelinaH
25.03.2020 07:47:09
witam :-)

jantom
22.03.2020 16:07:05
Starczy tej aktywności na dziś - 3 posty, jeszcze baza nie wyrobi Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Panel logowania oraz inne skrypty umieszczone w logo (header)
piotrek1231
Witam.
Chciałbym, aby panel logowania był w logo.

Mam skórkę Gillette.

Oto jej kod:
function render



Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



Jako panel logowania wstawiam

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Niestety nie działa i wyskakują|różne błędy.
Gdzie robię błąd??

Z góry dziekuję za pomoc,
Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 08.04.2011 22:48:54
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 05.04.2020 20:37:52
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
piterus
Odszukaj to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


I zamien na to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


To bedzie polowa sukcesu. W razie cos to pisz jaki bledy wywala :)

Nie wiem czy masz w theme funkcje opensidel() bo to tez jest wazne :)
Moj kod wyglada tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez piterus dnia 15.08.2008 00:37:41
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
 
http://titanquest.gram.pl/
bartek124
To w PA->Zarządzanie Stroną->Bannery nie da się wstawić panelu logowania Shock?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
Pieka
bartek124 napisał/a:
To w PA->Zarządzanie Stroną->Bannery nie da się wstawić panelu logowania Shock?

Wiedzialem, ze bedzie wesolo, ale nie, ze az tak Wink Jak widac, koledzy nawet nie zajrzeli dobrze do PA.

Jednak w tym przypadku (autora) nie zmienia to postaci rzeczy, poniewaz juz wie, ze nie musi edytowac. Nadal jednak nie ma pojecia jak ma wygladac poprawny kod, wiec Ty (jako Wrozek Bartek Wink) jestes proszony o podanie w/w lub naprowadzenie.
Edytowane przez Pieka dnia 15.08.2008 10:58:04
 
www.php-fusion.pl
bartek124
Ahaa :P. Poniższy kod wklejasz do drugiego pola w "bannerach".

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Działa, sprawdzałem ;).
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
Pieka
Drobne zmiany i bedzie jak ulal ;)

Znajdz ponizsze:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zamien na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Nastepnie to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


I na koniec:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Teraz bedzie wszystko ladnie wyswietlane :)
 
www.php-fusion.pl
piotrek1231
Wszystko działa fajnie, ale mam jeszcze jedno pytanie.

Teraz tak wygląda: www.zspip.nieciec...

Chciałbym w miejsce X umieścić grafikę lub kod php. Niestety gdy tak robię, to przenosi mi wszystko go góry a nie w ten wąski pasek pod logowaniem.

Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?'

Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 19.08.2008 01:00:06
 
Pieka
Kolega zapoznan sie z licencja. Na poczatek proponuje zaczac od readme:
Ważne informacje: Nie wolno Ci usunąć informacji o prawach autorskich, tj:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2008 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

 
www.php-fusion.pl
piotrek1231
Już się wszystko zgadzaSmile
 
Fly Rider
bartek124 napisał/a:
Ahaa :P. Poniższy kod wklejasz do drugiego pola w "bannerach".

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Działa, sprawdzałem ;).



A tutaj z avatarem i witaj na stronie + twoj nick, moze komus sie przyda :)

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

 
http://www.judym.poznan.pl
aryS
Srry za odkopanie tematu , ale jakbym chciał ten panel dać po lewej stronie w ścisle określonym miejscu w logu , to jak to zrobić ?
Edytowane przez Pieka dnia 28.09.2008 21:39:41
 
Ziom73
Jak zrobić tło pod tym panelem ?
Edytowane przez Ziom73 dnia 04.10.2008 16:18:37
 
bartek124
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP


Zamiast napisu "ADRES DO OBRAZKA Z TŁEM" podajesz adres do obrazka.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
Ziom73
Dziękuję, ale coś mi nie wychodzi ;/
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Wszystko się pokręciło ;/
THEME: Gillette
Edytowane przez Ziom73 dnia 06.10.2008 18:40:13
 
bartek124
Pokręciło tzn? Mi wszystko działa...
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
Ziom73
Lewe Logo jest ok.
Środkowe Logo się powtarza
Prawe Logo jest pod środkowym.
Czy możesz naprawić ten problem, bo ja sobie nie radze.
 
bartek124
To raczej błąd w budowie thema.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
Ziom73
Aj, ja mam theme: Gillette ;/
Czy może ktoś mi pomóc ten błąd znaleźć i usunąć?
Z góry dziękuję.
Edytowane przez Pieka dnia 18.05.2011 18:30:13
 
Chemikpil
A jakchce wyswietlic tylko zawartość drugiego banery bez wyświetlania pierwszego to co musze wpisac themie.
Edytowane przez Pieka dnia 07.10.2008 20:09:08
 
www.chemikpil.pl
Pieka
chemix napisał/a:
A jakchce wyswietlic tylko zawartość drugiego banery bez wyświetlania pierwszego to co musze wpisac themie.

Wpisac w pierwszym umiejscawiajac banner/logo po wybranej stronie.
 
www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl