Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie skórki dla strony o tematyce Bioshock
|
|
DamikoV2 |
Dodany dnia 16.08.2008 20:52:41
|
Przedszkolak Postów: 10 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 15.04.2008 19:15 Złamana licencja |
Witam! Mam bardzo dużą prośbę do wszystkich profesjonalistów o tematyce graficznej. Chciałbym prosić kogoś o zrobienie lub przeróbkę skórki na stronę typowo o Bioshocku. Wiem, że to dość poważna prośba ale niestety nie mogę zapłacić.. ale mogę zrobić cokolwiek innego co umiem Kolorystyka na Wasz gust byle byłaby ciemna i związana z środowiskiem wodnym. Nie proszę o nie wiadomo jaką skórkę, bo wiadomo nikt za darmo nie będzie się męczył ale chociaż chciałbym, zeby ona wyglądała coś w stylu Milestone. Niestety moja storna nie jest w systemie PHP v6, lecz w v7 więc (nie wiem nie znam się) może być trochę roboty. Bardzo proszę o tą skórkę bo bez niej moja strona nie będzie miała sensu. Co prawda mam już kilka artykułów ale dalsza rozbudowa musi być już z gotowym theme. Jeśli ktoś się interesuje Bioshockiem i zrobiłby tą skórkę to śmiało mogę udostępnić mu prawa super administratora oczywiście jeśli będzie chciał. Adres mojej strony to www.bio-zone.cba.pl GG: 8009197 Pozdrawiam! Edytowane przez Pieka dnia 16.08.2008 22:35:39 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 15:49:34
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |