Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie wtyczki ligi piłkarskiej
|
|
lazar |
Dodany dnia 24.08.2008 21:26:43
|
Przedszkolak Postów: 61 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 21.08.2008 10:51 |
Kto zrobił by wtyczkę do strony piłkarskiej. Pisać oferty i cenę. Informacja jak to ma wyglądać jest w dziale propozycje użytkowników v7. Mam pomysł na wtyczkę, lecz sam nie umiem jej napisać. Myślę, że była by przydatna dla dużej ilości osób - mam na myśli wtyczkę typowo piłkarską. W niej powinno być dodawanie np. 18 zespołów i można było łatwo tworzyć terminarz poprzez wybranie zespołu 1 i 2 i dopisanie daty i godziny spotkania z boku. Powinna tam się znaleźć tabela oparta na wynikach wpisywanych do terminarza. W tabeli powinno być Lp, Nazwa drużyny, M (mecze rozegrane), Pkt (pkt), Z (liczba zwycięstw), R (remisy), P (liczba porażek), Bramki ( Bramki strzelone-stracone np. 2-1). Powinna też być możliwość dodawania np. kolorów do tabeli ile drużyn awansuje ile spada ile gra w barażach. Każda liga ma różne przepisy w jednej spada mniej w innej więcej. Myślę że ten infusion przydał by się dużej liczbie osób, prowadzącej strony piłkarskie. Stron piłkarskich opartych o php-fusion jest naprawdę bardzo dużo. Co sądzicie o moim pomyśle i czy jest ktoś kto był by w stanie to zrobić? Podbijam temat iż wtyczka jest mi bardzo potrzebna. Czy jest ktoś w stanie ją zrobić więcej info pw. Edytowane przez lazar dnia 19.09.2008 14:39:45 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 13:31:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
fers |
Dodany dnia 17.02.2009 00:31:26
|
Przedszkolak Postów: 37 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.08.2008 20:12 |
Proponuję tabelkownik, gdyż można to naprawdę ładnie wtopić w stronę. |
|
Przejdź do forum: |