ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,333
Najnowszy użytkownik: marcinekPL

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
07.07.2020 19:42:39
Hmm... Gdzie te komary Grin

piterus
22.06.2020 17:00:27
@khaman Nie wywołuj Milki z lasu... Pfft

khaman
21.06.2020 20:14:04
Grozą to by powiało jakby się Milka pojawiła Pfft

JazOOn
14.06.2020 00:19:57
Faktycznie. Coś jakby powiało grozą... świt żywych trupów Grin

wlodi
17.05.2020 11:13:23
@khaman dzieki wielkie

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
W galerii po dodaniu nie wyświetlają się zdjęcia
GaweL94
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz, poczytałem co nieco na tym forum, znalazłem kilka propozycji rozwiązań mojego problemu, ale niestety mi nie pomogły.
Mój problem polega na tym, że gdy dodaje zdjęcia w galerii w PHP-Fusion (v. 7.02.07) generują się miniaturki, ale po kliknięciu w nie obrazek się nie wyświetla (tylko ikonka błędu wyświetlania obrazka). Na poprzednim serwerze (ugu.pl) galeria działa poprawnie, ale po przeniesieniu na nowy serwer (home.pl) już nie. Przeczytałem, że należy utworzyć folder tmp w katalogu strony - nie pomogło, bo chyba nie da się źle utworzyć folderu? CHMODy mam na 100% poprawnie ustawione, w bazie nie widzę błędu, no po prostu brakuje mi już pomysłów. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc!
 
www.laktacja.org.pl
lomcskw
Wyłącz znak wodny w ustawieniach galerii. To żadne rozwiązanie, dlatego na razie pozostałem przy starszej wersji, w której jest JAK NALEŻY.
Pozdrawiam Smile
 
GaweL94
Pomogło, wielkie dzięki Smile
 
www.laktacja.org.pl
Pieka
W tym temacie jest przynajmniej raz o tym mowa: http://www.php-fu...ost_162225 (poprzednia strona).
Wychodzi na to, że zdziebko minąłeś się z prawdą pisząc o przeszukiwaniu wzdłuż i wszerz.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
GaweL94
A to przepraszam bardzo. Musiało mi to umknąć. W każdym razie problem jest rozwiązany i jestem bardzo wdzięczny Smile
 
www.laktacja.org.pl
tlinke
Od pewnego czasu mam problem z tworzeniem nowej galerii... Niby w panelu administratora tworzę nową galerię, wyświetla się komunikat o utworzeniu tejże galerii ale jej nie widać...jak łączę się z klientem ftp to w katalogu "photoalbum" nie widać folderu z nowo tworzoną galerią. Ma ktoś jakiś pomysł czym to może być spowodowane?


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - khaman 10.12.2019 13:21
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl