ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecenie] Aktualizacja do v7
qpabomber
Witam,

mam dosyć rozbudowaną stronkę opartą o fusiona 6.01 ileśtam. Chciałbym ją zaktualizować do wersji 7, jednak nie bardzo mam czas się tym zająć. To po pierwsze, po drugie nawet jeśli bym się tym zajął, to istnieje szansa, że zrobiłbym to źle i utracił jakieś dane.

Prawdopodobnie sprawa jest prostsza niż myślę, ale stronka ma 3 lata, kilkanaście tysięcy wpisów na forum, setki newsów i około 2 tysięcy userów itp. Żadna linijka, żaden użytkownik nie może 'zniknąć' nie może mi 'wessać' polskich znaków a pozbycie się infusionów powinno przebiec maksymalnie bezboleśnie (new navigation panel, wydarzenia, losowa fotografia i parę innych zrobionych przeze mnie). Dodatkowo mam pewien problem z uploadem zdjęć. Otóż jak wysyłam fotki na stronę, to później muszę ręcznie zmieniać im atrybuty, bo się nie wyświetlają. Chciałbym tą funkcję naprawić. Na chwilę obecną zdjęcia uploadują się do jednego katalogu a nie do katalogu osobnego dla każdej galerii.
Generalnie jest namieszane. Dlatego zwracam się wstępnie do doświadczonych userów o pomoc w upgradzie do wersji 7 wraz z usunięciem wtyczek, które są niemożliwe do wykorzystania później, zmianie obecnego thema (nie chciałbym go póki co zmieniać na ten z wersji 7 - później sobie sam to poprawię) . Oczywiście zdaję sobie sprawę, że powinno to się odbyć za odpowiednią opłatą. W grę wchodzi umowa-zlecenie, faktura albo zapłata 'z kamizelki' jeśli kwota będzie odpowiednia, żebym mógł machnąć ręką i samemu zapłacić.

Niniejszy post stanowi tylko zapytanie ofertowe! Nie jest zleceniem ani przyrzeczeniem zlecenia. Informacje proszę pisać poniżej, albo na priva.

Pozdrawiam
szymek

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 15.09 - 14:17

Edytowane przez Pieka dnia 15.09.2008 15:26:49

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 16:19:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum: