ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,335
Najnowszy użytkownik: SQ5JRC

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

slawekneo
06.09.2020 21:29:28
Jedyne co mi sie podoba to przygotowuja fusina pod dodanie TWIG'a. Bardzo fajny system do templatowania. Sam uzywam go w swoim systemie opartym na HMVC.

slawekneo
06.09.2020 21:25:16
Bylem w devteam i po smierci Nicka taki burdel tam byl. Koniec koncow projekt przejely osoby ktore nawet na PW z Nickiem nie pisaly. Wiec nie ma sie co dziwic, ze ida w innym kierunku.

khaman
06.09.2020 21:19:28
Gdyby Sławek i Bartek zostali przy projekcie to jeszcze udałoby się coś uratować z dawnej przewagi PF nad innymi CMS, ale cóż panie polityka Wink

JazOOn
06.09.2020 14:01:05
Tu się zgodzę. Dlatego większość moich projektów była pod v6, później v7

slawekneo
27.08.2020 00:06:31
Jak narazie slabo to wyglada. Pomieszanie php modularnego z klasami w php7. Zaleta fusiona byla prostota kodu Smile nie takiego rozwoju chcial Digitaunim

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Zdjęcia w Artykułach
Marcinm
Witam
Chciałbym w artykule między treścią umieścić zdjęcie ale nie wiem gdzie na serwerze powinienem umieścić fotkę. I czy umieszczając fotkę w artykule posługiwać się poleceniem <img scr="">. Dzięki z góry za pomoc.
 
JazOOn
generalnie byle gdzie -a le wtedy musisz podawać kompletny link - ja polecam katalog fusion_images/articles
wtedy bedziesz mógł z rozwijalnego menu "wybierz obrazek" wklejać dowolny bez potrzeby wpisywania czegokolwiek
 
Pieka
Najlepiej jak bedziesz mial grafike w katalogu fusion_images, a jeszcze lepiej jak dodasz ja z poziomu Panela Admina=>Zarzadzanie Grafikami=>Grafiki Art.
Tak, polecenie <img src... jest jak najbardziej prawidlowe Smile
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Marcinm
Dzięki za pomoc, mam następne pytanie czy długość artykułu jest ograniczona?. I czy można jakoś na to zaradzić(przy zapisaniu artykułu pokazuje się tylko jego połowa).
 
Pieka
Zacznij szukac na forum, bo sie pogniewam...
Ostatni raz, a bylo wiele razy! <--PAGEBREAK-->
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Marcinm
Nie chce cię denerwować. Przeszukałem forum i znalazłem <--PAGEBREAK-->, ale nigdzie nie pisze jak dokładnie to zrobić. Po wpisaniu tego polecenia wyświetla mi to jako zwykły tekst. Na forum nie znalazłem odpowiedzi na taki problem z <--PAGEBREAK-->. Proszę o pomoc i cierpliwość dla niedoświadczonego użytkownika PHP-FUSION.Smile
 
Pieka
W artykule ja wszystko inne stanowi to txt, ale juz na stronie calkiem cos innego.
Moze sprawdzisz??Wink
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Marcinm
Rzeczywiście, na podglądzie jako tekst. Po zapisaniu wszystko działa jak należy. Dzieki za pomoc!!!.
 
Pieka
Milo mi Smile
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zamknac ten post, skoro wszystko zostalo powiedziane Smile
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl