Zobacz temat
[Zlecenie] Gruntowna przebudowa witryny
|
|
GTW |
Dodany dnia 06.11.2008 15:27:59
|
Przedszkolak Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Witam Chciałbym zlecić osobie "kompetentnej" praktycznie gruntowną przebudowę mojego portalu: www.stalowcy.com Oczywiście odpłatnie. Poprzednia osobą, która "grzebała" przy plikach narobiła [moim zdaniem] wiele szkód. Po krótce czego oczekuje od zainteresowanej osoby i co chciałbym ujrzeć na stronie: 1) Usunięcie zbednych "dodatków" typu: ramka wokół strony [obecnie niewidoczna, ponieważ jest w takim samym kolorze co tło] 2) Zamiana głównego pliku ze stalowcy.php na index.php 3) "Delikatna" zmiana wyglądu portalu polegająca na np. umieszczeniu koło siebie dwóch kolumn menu czy też innych kolumn 4) Dodanie z racji pełnionej funkcji dodatków typowo sportowych na stronę typu: tabela [może być Tabelkownik] itp. 5) Dodanie kilku Wtyczek sportowych - jeśli takowe istnieją 6) Pewnie wiele jeszcze innych spraw, które w tym momencie zapomniałem. Wszelkie modyfikacjie z zachowaniem obecnie "drażniącego" niektórych lub wszystkich użytkowników pomarańczowego koloru. P.S. A może by tak odrazu na v7 przejść ? Jeśli warto to również to wchodzi w grę. Czekam na poważne oferty. Wrazie pytań pytać Pozdrawiam Wojtek Wiadomość doklejona: Co ? Aż takie trudne dla takich "speców" jak coponiektórzy czy jest inny powód ? W takim razie proszę napiszcie co mam zrobić, żeby coś zmienić [czyt. ulepszyć] w mojej stronie bo już mi się znudziła. Instalacja nowej skórki raczej nie wchodzi w gre no CHYBA, ŻE KTOS MI ZMIENI KOLORY NA TAKI JAK JEST OBECNIE. Moje GG dla zainteresowanych szczerą pomocą: 8288547 Pozdrawiam Wojtek T. PW od moderatora:
Edytowane przez GTW dnia 06.11.2008 14:14:15 www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 16:11:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |