ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Jaką domenę wybrać?
www.efusion.eu www.efusion.eu 35%[6 głosów]
www.efusion.net www.efusion.net 65%[11 głosów]
Głosów ogółem : 17
 Drukuj temat
[Praca] Potrzebni ludzie do projektu eFusion 1.0
poplop
Witam

Mam pytanie zna ktoś poradnik do tworzenia skórek do php-fusion ver. 7.0? I kto jest chętny do współpracy nad nowym eFusion 1.0 proszę o kontakt

GG: 2762901
E-mail:

I proszę o głosowanie w ankiecie!

Pozdrawiam,
Poplop

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 27.02 - 20:19
  2. Zmiana nazwy tematu - Pieka 27.02 - 20:20

Edytowane przez Pieka dnia 28.02.2009 18:00:51

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 11:53:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Sluchaj webmaster, jak Ty chcesz cokolwiek robic, skoro nie potrafisz nawet tematu poprawnie nazwac? Obowiazuje Cie regulamin dzialu!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lupozo
A czym ma być lepsza ta modyfikacja od standardowego php-fusion 7 ?? Jakie masz plany itp. Pewnie dzisiaj na to wpadłeś.
Edytowane przez lupozo dnia 27.02.2009 20:29:42

poplop
Dodać nowy download zmienić wygląd forum wygląd galerii i wiele innych

dubidam
Ciekawe czy sie uda SmileGrin

Mikolak
poplop napisał/a:
Dodać nowy download zmienić wygląd forum wygląd galerii i wiele innych

Nowy Download - Professional Download System
Zmienić wygląd forum - fusionboard 4
Wygląd galeri - Galeria Lightbox, Galeria HighSlide i parę innych

Są już takie dodatki, więc po co robić kolejną przeróbke PF7 która nie wprowadza nic nowego??
Podaj co rozumiesz przez wiele innych to się zobaczy Wink
Edytowane przez Mikolak dnia 27.02.2009 21:38:41

bartek124
Pewnie chodzi o instalację właśnie tych dodatków i podpisanie eFusion Wink.

No nic, życzę powodzenia.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Grzes
Zaraz wyjdę z siebie. Z fusionem mam do czynienia gdzieś od 5 lat (mniej więcej) i ciągle ta sama bajka... jak ktoś nie ma ochoty czytać reszty to dajcie sobie siana i nie wypowiadajcie się w tym temacie.

Pisałem to samo kilka miesięcy temu i napiszę ponownie.... albo narzekacie, że nie ma dodatków do fusiona albo na to, że ktoś stara się czegoś nauczyć. Najlepiej w zarodku zdeptać możliwość czyjegoś rozwoju, nie? Po co nam kolejna osoba która może się naczy pisać dodatki? Po cholere... i tak będziemy narzekać, że dodatków jest mało więc kolejna osoba nic nie zmieni.....

Nikt się ideałem nie urodził, to że kolega nic nie umie nie znaczy że się nie nauczy. Nie lubię tak fałszywej atmosfery. Jak będziecie liczyć tylko na osoby które dobrze znają php to się przeliczycie.

Teraz wyrywkowo kilka odpowiedzi na pytania z tego tematu.

Są już takie dodatki, więc po co robić kolejną przeróbke PF7 która nie wprowadza nic nowego??

Na przykład po to, żeby się czegoś nauczył? Tak trudno to zrozumieć?

Ciekawe czy sie uda SmileGrin

A jak nie, to co? Ludzkość od tego wyginie? Co ten post wnosi do tematu?

Pewnie dzisiaj na to wpadłeś.

Nie chciałbyś wiedzieć, na ile rzeczy wpadłem jednego dnia a drugiego się z nich wycofywałem...

Sluchaj webmaster, jak Ty chcesz cokolwiek robic, skoro nie potrafisz nawet tematu poprawnie nazwac? Obowiazuje Cie regulamin dzialu!

a i obowiązuje...

Reasumując... kto nie chce mu pomóc proponuję spadać na drzewa. Mam już tego podejścia "ekspertów" serdecznie dość.
Na przyszłość... zanim spróbujecie kogoś zdeptać zanim się nauczy, sami coś zróbcie.
Edytowane przez Grzes dnia 27.02.2009 21:53:20
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

poplop
Właśnie Grzes chce się czegoś nauczyć lecz teraz na łatwiejszym kodzie... Dziękuje że się za mną wstawiłeś. Niestety nie przerobie PF 7... Tylko PF 6. Grzes mógłbyś mi pomóc? Byłbym wdzięczny.
Jak coś moje GG: 2762901

Edit:

Dobra już poprawiłem.
Edytowane przez poplop dnia 28.02.2009 17:59:50

Adam-240
Nie przerabiaj PF6 ponieważ to nie ma sensu. PF7 jest o wiele elastyczniejszy od PF6. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć i to jakoś rozprowadzać to rób to zawsze pod najnowsze wersje oprogramowania ponieważ, że tego korzystają ludzie a i tak każdy w miarę możliwości i upływu czasu zmienia na nowsze wersje.

poplop
Na początek zrobię eFusion 1.0a czyli przerobione PF6"
A potem eFusion 1.0b czyli przerobione PF7 Grin

Gander
@Adam-240 masz rację odnośnie tego że PF7 jest bardziej elastyczny, ale PF6 jest prostszy w budowie! Jeśli ma się nauczyć kodować to faktycznie chyba lepiej żeby zaczął na starszej wersji, a potem przesiadł się na nowszą. Ja także mam nieliche problemy z kodowaniem PF7, gdyż co chwila gubię się w kodzie. A on?

Popieram nastawienie Grzesia. Może dla odmiany naskoczycie na mnie? Ja też tworzę modyfikację PHP-Fusion o nazwie "MyFusion".

@poplop, postaraj się mniej prosić w postaci "pomożesz mi?" a raczej zadawaj pytania na forum, ale takie inteligentne, a nie powtarzające się już setki razy... Spotkasz się z mniejszą agresją użytkowników, moderatorów i administracji, znudzonych ciągłym przeglądaniem i sprzątaniem tematów o takiej treści...

gander.solutions
poplop
Postaram się.

khaman
Cóż jeśli zapał nie będzie słomiany, to powodzenia życze Wink
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

poplop
Ale proszę o zgłaszanie się na GG: 2762901 i na e-mail:

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl