Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie grafiki + aktualizacja PHP-Fusion
|
|
Toniak |
Dodany dnia 23.03.2009 21:54:49
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 01.02.2009 20:36 |
Witam, Jestem administratorem HAWX.PL (http://hawx.cal.pl/) i poszukuję osoby, która za wynagrodzenie ($) wykona nową grafikę dla strony - z wszystkim co z tym związane (czyli powycinanie itd.), aby wszystko było gotowe i jedyne co musiałbym zrobić to wrzucić pliki na serwer. Osoby zainteresowane zapraszam na GG: 16220719 Z góry informuję wszystkich, że wynagrodzenie na konto danej osoby wpłynęłoby dopiero po 10.04 więc jest jeszcze masę czasu, aby przygotować chociaż jakiś projekt czy zarys. Interesuje mnie jedynie grafika dla strony (PHP-Fusion 6.01.6 || EP IV by eXtreme Crew v4.11). Jeśli jest taka możliwość to chciałbym zaktualizować stronę pod najnowszą wersję PHP-Fusion a co się z tym wiąże - styl byłby już pod PHP-Fusion v7. Czekam na propozycje, pozdrawiam! PS: Tematyka grafiki to gra Tom Clancy's HAWX (symulacja lotnicza) - co do kolorów to liczę na coś nowego, nie koniecznie z naciskiem na obecne kolory na stronie / charakterystyczne dla tej gry. Wiadomość doklejona: Nie ma chętnych? Wiem, że nikt tego nie zrobi za 50 zł przecież. Dopiero padła 1 propozycja... Napiszcie na GG swoje ceny to dam znać od razu czy mnie to interesuje czy nie. Wiadomość doklejona: Mogę przeznaczyć na to 150 zł Edytowane przez Toniak dnia 30.03.2009 20:46:28 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 12:04:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |