Zobacz temat
[Zlecenie] Wtyczka - prosta z komunikacja mysql
|
|
Kikiro |
Dodany dnia 17.05.2009 16:49:07
|
Przedszkolak Postów: 65 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 05.11.2006 17:29 |
Witam Zlecił bym komuś zrobienie prostej wtyczki do PHP-Fusion v7 która komunikowała by się z mysql + opis. Interesuje mnie tylko czas realizacji - natychmiastowy i niskie koszta dla najlepszej oferty po realizacji może zaproponuję bliższą współpracę.. Oferty osób w miarę dyspozycyjnych wraz z kontaktem gg i określeniem wolnego czasu proszę kierować przez PW. PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 17.05.2009 19:41:32 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 10:13:17
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
tomekzal |
Dodany dnia 17.05.2009 17:24:02
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 08.07.2008 02:52 |
A o co chodzi ? Nie napisałeś na czym wtyczka ma polegać, co ma robić. Nie pełna treść postu, moderator pewnie ci takie coś usunie.. |
|
|
Kikiro |
Dodany dnia 24.05.2009 13:23:02
|
Przedszkolak Postów: 65 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 05.11.2006 17:29 |
Zatem propozycja jak najbardziej nadal aktualna !!! Zgłaszać się kto chcę. Ja z 1 wtyczką sprawdzę was jak idzie współpraca a potem będę proponował może współpracę osobom które się sprawdzą.... A co trzeba zrobić w 1 wtyczce: Chciałbym wtyczkę która by zliczał czas mojej pracy nad danym zadaniem dlatego kontakt z bazą danych. W panelu wtyczki trzeba by było dodać pola [nazwa zadania] [miejsce realizacji] i te pola przechowywane w bazie są do dodania/usunięcia i edycji oczywiście + ew. do edycji ilość pozycji na stronę. Na stronie informacyjnej potrzebuję: * żeby można było dodawać ile się chce pozycji * żeby najnowsze szły do góry * żeby była ograniczona ilość pozycji na stronie i menu przewijania * każda pozycja sczytuje z bazy [ID][nazwa zadania] [miejsce realizacji] (uprzednio dodane) daje w liście rozwijalnej plus przycisk [start] i [stop] i pole wyświetlające czasy te staru i stopu i pokazujące ile godz. (zliczające) oprócz start i stop żeby było można wpisać samemu kiedy był ten start i stop a i tak zliczało może pole checkbox czy wpisywane czy wciskane. No i to wszystko. Czas realizacji: im szybciej tym lepiej!! Wybiorę: propozycję od osób dyspozycyjnych które zaproponują najniższą stawkę.. Kontakt: wyłącznie na PW Zobrazowana wtyczka: w załączniku Na obrazku brak: brak pola ID i wyświetlenia ile wyszło pomiędzy startem a stopem a 2 to by pokazywało ile już godzin od 1 każdego miesiąca lub najlepiej też od daty ustawionej w opcjach.
Kikiro dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez khaman dnia 20.05.2009 09:37:20 |
|
Przejdź do forum: |