ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: viacamp

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

piterus
14.02.2021 22:31:41
@JazOOn Wcale nie był prostszy... Po prostu byliśmy bardziej plastyczni... Teraz reumatyzm przeszkadza... Pfft

JazOOn
14.02.2021 21:11:09
Kiedyś internet był prostszy...

piterus
28.01.2021 17:17:39
Trzeba... Niech zwierzaki przez chwile mają trochę wytchnienia... Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Aktualizacja strony z v7.01 do v7.02
michael_5
Witam
Aktualizowałem PHP z 7.01.06 do 7.02
Nie mogę się teraz nigdzie zalogować ani jako admin ani inny użytkownik.
Przeczytałem cały temat z forum odnośnie instalacji.
Zmieniłem sha256 na MD5 w bazie tylko zamiast MD5 pokazuje się teraz 8ffcb043fe
Ścieżki w settings w bazie mam dobre.
Dalej nie mogę się zalogować jako admin.
Proszę o pomoc bo rozwiązania nie znalazłem.

Połączony z 24 październik 2014 13:55:
Może mi ktoś pomóc co do postu powyżej. Mam zablokowaną stronę a jest to strona firmowa i nie mogę na niej umieszczać newsów, niczego bo nie mogę się zalogować - nikt nie może.
Edytowane przez michael_5 dnia 24.10.2014 15:51:41
 
Pieka
Najlepiej przywróć kopię sprzed aktualizacji. Zakładam, że wykonałeś.
I przestań podbijać temat.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
michael_5
Tylko jak mam przywrócić bazę skoro nie mogę się zalogować do PA
Wgranie starych plików Fusiona przez FTP spowodowało wyświetlenie się białej strony i nic więcej.
 
khaman
Przez PhpMyAdmin.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
michael_5
OK wiem tylko moja kopia bazy ma 29 MB a phpMyAdmin pozwala mi zrobić import z pliku do 2048 kb - nie wiem jak to obejść.
 
hoopak
Napisz do administracji serwera w tej sprawie, chyba tak będzie najprościej. Powinni pomóc.
 
www.hoopak.pl
Pieka
Wrzuć samą tabelę users i sprawdź, czy dasz radę się zalogować. Ewentualnie podziel plik kopii bazy na części i tak wrzucaj przez phpMyAdmina.

Kontakt z hostingiem to też dobry pomysł, pod warunkiem, że nie kasują za to jak za zboże.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
michael_5
Dzięki za info, tylko jak się dzieli bazę danych ?
Mam jeden plik .sql - jak mam z tego wydobyć tabelę users ??
Edytowane przez michael_5 dnia 24.10.2014 20:06:37
 
Pieka
Edytować ten plik i na zasadzie zaznaczenia, skopiowania i wklejenia z zachowaniem poprawnego kodowania. Ewentualnie wrzucić bazę na localhosta lub inny hosting, choćby testowy, który nie ma takich ograniczeń.

Jednak w Twoim przypadku najlepiej będzie użyć do tego programu typu Navicat for MySQL lub SQLDumpSplitter.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
micnor
A nie łatwiej wrzucić setup.php poprzedniej wersji na serwer i na nowo zainstalować ? Tworzysz nowe konto admina, logujesz się do PA i wczytujesz poprzednią kopie.
 
http://mods-kodi.pl
rado85
Po aktualizacji z 7.01.06 na 7.02.00 pojawił mi się następujący błąd:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zawartość tego pliku:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Macie jakiś pomysł na to?

Przypomnę, że zaczynałem od konwersji z EF IV na 7.00.07 i tak pokolei każda aktualizacja, do 7.01.06 wszystko było ok aż do teraz.
Edytowane przez rado85 dnia 20.03.2015 16:53:32
 
www.e-gorzyce.pl
bogdan
Sprawdź to -> http://www.php-fu...ost_153278
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
rado85
Problem z
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

rozwiązany.
Sprawdziłem zawartość domyślnego theme Gillette i plik theme.php był pusty, po prostu przy kopiowaniu plików przed aktualizacją nie nadpisały się pliki, a klient ftp nie wyświetlał żadnych nieprawidłowości podczas kopiowania.
Wgrałem na nowo theme Gillette i powyższy problem zniknął.

Pojawił się natomiast następny. W miejscu gdzie powinny wyświetlać się komentarze w news'ach i artykułach pojawia się komunikat:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Macie jakiś pomysł, bo nie mam pojęcia o co chodzi?
 
www.e-gorzyce.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl