ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wysokość strony głównej
dervis
Opiekuję się serwisem z dużą ilością newsów i grafiki. Strona startowa .news.php wydłuża mi się...w nieskończoność. Jak zrobić, żeby to się znormalizowało? Tzn strona pierwsza - określona wysokość - reszta zawartości na następnych 1,2,3...itd?
dervis
www.gayclub.pl

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 14:33:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Napiszę Ci szybko, że było... Ty szybko uruchomisz Szukajkę, a po odnalezieniu rozwiązania tak samo szybko wyedytujesz swojego posta i równie szybko napiszesz, że temat jest do zamknięcia, bo już masz wszystko OK. Wiesz jak się Admini Supportu ucieszą...
as

dervis
Przeszukałem szybko forum. Tematów jest wiele. Nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi.
Swoją drogą...czy nie łatwiej byłoby po prostu odpowiedzieć na pytanie i wskazać źródło odpowiedzi, niż tarcić czas na pisanie złośliwości pod adresem userów i popisywac się elokwentnym dowcipem. Jestem adminem serwera i nie odsyłam ludzi do googla, kiedy mają problem. Support w jezyku polskim znaczy wsparcie, pomoc....
Pozdrawiam serdecznie.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Jeżeli startową jest news.php to możesz zmienić ilość newsów wyświetlanych na stronie-albo zrobić dodatkową stronę startową wysokości np ekranu(+panele). Jeśli chcesz używać na starcie panelu powitalnego to strona musi być np start.php, jeśli nie to wystarczy jako dodatkowa strona z fusion.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
w news.php(news/na stronę).
Edytowane przez wlodekp dnia 21.01.2006 20:48:02

wlodekp.europa.pl
dervis
I to jest konkretna pomoc. Dzięki.

PS. Nie moge sie powstrzymać od komentarza. Użytkownik @as specjalizuje sie w zaśmiecaniu forum nieustannie tym samym swoim tekstem o szukajkach. Wychodzę z założenia, że jak nie znam odpowiedzi na jakiś temat, to się nie odzywam.

as
Kolego ~dervis... myślę, że się mylisz. Odsyłanie usera do Szukajki w pewnych sytuacjach (a taka sytuacja miała miejsce właśnie w tym temacie) nie jest zaśmiecaniem Forum Supportu. Jest to tylko (aż) ukłon w stronę Regulaminu Forum Supportu (pkt. 2), którego winieneś przestrzegać (tak jak i ja zresztą) oraz ukłon, szacunek oraz branie sobie do serca tego co jest treścią przekazu myślowego Adminów (teraz Super) tego Forum. Dla przykładu podam Ci taki przekaz myślowy, abyś uwierzył (i się przekonał), że to jednak ja mam rację. Przeczytaj sobie to co jest treścią poniższego linku ze szczególnym uwzględnieniem trzeciej Re: (wpis kolorowy) autorstwa Super Admina @Pieki:

http://www.php-fusion.pl/4all/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=2513#post_11853

Jest dla mnie oczywistym (po lekturze w/w. linka), że to Szukajka jest lekarstwem na Twoje dolegliwości, ba... powiem więcej - udzielenie Ci odpowiedzi w tym temacie, w formie takiej jak to uczynił ~wlodekp jest czymś niestosownym i zdrożnym...
as

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
udzielenie Ci odpowiedzi w tym temacie, w formie takiej jak to uczynił ~wlodekp jest czymś niestosownym i zdrożnym...

Nie przypominam sobie-by taka odpowiedź dotycząca news wersji 303, którego struktura jest nieco inna niż ta na przywoływanym linku-miała już miejsce,
dodatkowo informacja mówi o stronie startowej z wyświetlaniem środkowych paneli tylkona tej jednej(panel na jednej).
Reasumując-odpowiadam zawsze zazwyczaj albo szybko-i po problemie, albo w kwestiach nieporuszanych, bądź dawno. Jeżeli mam odczucie podobne do Twojego @as-to nie zabierm głosu-pozostawiając to adminom-których uważam za wyrocznię w tej kwestii.
I to czy moja odpowiedź jest stosowna, wybacz ale Twoja opinia-mnie nie interesuje-bo kieruję się swoją-chcąc pomagać kolegom.

wlodekp.europa.pl
as
~wlodekp... nie w mojej opinii Twoja odpowiedź była zdrożna i niestosowana ale w świetle cytowanego linku. Wyraźnie to napisałem chyba ?...
as

dervis
Zadałem sobie trud i przeszukałem forum. Zdecydowana większość postów usera @as ogranicza sie do magicznej formułki odsyłającej do szukajek. Te irytujące posty to jest, moim zdaniem zaśmiecanie forum.
Zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem jedynie, od kogoś kto zna odpowiedź takowej. I otrzymałem. I temu celowi forum użytkowników ma służyć.
To wszystko dziekuję.
Dervis

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl