Zobacz temat
BANNERKI! (PROBLEM)
|
|
djharrier |
Dodany dnia 26.01.2006 11:50:45
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 20.01.2006 11:36 |
Witam! Zdecydowałęm sie na Php Fusion ponieważ jest to bardzo dobry cms.... Mambo, Jportal sie przy nim chowa. Na php fusion jade jakies 2 dni i nie mam z nim wogole kłopotów technicznych tylko jest brak mojej wiedzy o nim i jak sie robi niekotre działy. A wiec do rzeczy: Chce zrobic Panel z buttonami a nie wiem jak??? Zeby mozna bylo tam wkleich kod np <object><script> jak ktos wie a napewno wie to prosze tu napisac. Jeszcze jedno moze by ktos chcial podrasowac mojego fusiona zeby ciekawe wygladał ? Moja strona to www.club-team.rwi.pl Pozdrawiam czekam na odpowiedź |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 14:15:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
filipb |
Dodany dnia 26.01.2006 11:55:41
|
Początkujący Postów: 228 Data rejestracji: 14.01.2006 17:41 |
Nie no za takie pytania powinni karać banem bez ostrzeżenia, nie dość, że wszystkie problemy masz opisane na forum w manualach i FAQ to jeszcze tekst: "Czy ktoś mi może podrasować Fusiona", no po prostu łapy oadają.
Pozdro
Fil |
|
|
djharrier |
Dodany dnia 26.01.2006 12:09:42
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 20.01.2006 11:36 |
Wielkie dziękie... a jak pisalem ze mówiłem ze jeszcze nie wiele o tym wiem.... a niezdawałem sobie sprawy ze takie cos moze być w FAQ . Pozdrawiam |
|
|
filipb |
Dodany dnia 26.01.2006 12:22:42
|
Początkujący Postów: 228 Data rejestracji: 14.01.2006 17:41 |
Od dwóch dni mówisz, że bawisz się Fusionem, z pewnością zaglądałeś na forum, widzisz, że mnóstwo pytań się tu pojawia i praktycznie na wszystkie masz odpowiedzi, po prostu użyj funkcji szukaj. Postaw się w sytuacji admina, jestem ciekaw czy piana by ci nie poszła, gdybyś zobaczył u siebie na forum to samo pytanie po raz setny. Dlaczego wszyscy uważają, że skoro raczyli zainstalować u siebie Fusiona, to już cała reszta będzie go prowadziła za rączkę i każdy problem rozwiąże na forum. Wystarczającym ulatwieniem jest postawienie strony na CMSie, ale bez przesady, troszkę pracy trzeba w to wlożyć. Jestem pewien, że w niejednym przypadku znalazłbyś odpowiedź szybciej, niż zajmuje wklepanie pytania na forum. Pozdro
Fil |
|
Przejdź do forum: |