ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmianą avatarów.
Jago
Nie dawno założyłem sobie ten cms. Użytkownicy zaczęli sie rejestrować i niektórzy ustawili sobie avatary. Wczoraj chciałem dodać koleżance avatar to pojawiła się ramka że konto zostało zaktualizowane, a nad ramką był napis:

Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 37840 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/vhosts/jagodzio.275mb.com/administration/updateuser.php on line 95

CHMODY mam ustawione na 777 katalogu images/ i images/avatars. Co to może być? Czy to wina serwera (mam założone na 275mb.com) ?Jeśli coś jest nie tak to co zmienić?

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 15:14:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wlodi
Winna serwera - PHP pracuje w trybie SAFE MODE (być może sie myle ale ja tak sadze) Smile

http://telegram.revo.la
Pawson91
mysle ze sie nie mylisz bo mi sie tak samo wydaje Frown zmien serwer na jakis lepszy bo na darmowyc niestety juz sie wiele razy przekonalem ze to jest lipa mam teraz boo.pl i poprawili predkosci i jestem zadowolony ma wszystko czego CMS'owi potrzeba wszystko dziala pozdro Wink
Edytowane przez Pawson91 dnia 03.02.2006 15:36:57
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
wlodi
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

to mi podpowiedziało ze serwer moze miec ograniczenia :)

Pawson91
bo zaloze sie ze tak pewnie jest ja to moiw najlepiej na boo.pl lub 4cms.pl przesjc i bedzie extra jak sie chce miec fajna strone trzeba w nia zainwestowac troche Wink
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
wlodi
czasu i pieniedzy Smile lepej nie kupic browarka paczki fajek to jest ok 10 zł a potem jescze jeden browarek i ok 13 zł i co jeszce ciut ciut i masz nawet bardzo przyzwoity serwerek Cool

Jago
Jeśli mówicie że to od tego zależy to, zmienie serwer. Narazie spróbuje na www.byethost.com bo założyłem tam konto, nastepnie na boo.pl. Jak co zrobie zrzutke i wezme jakis tani serwerek (jaki polecacie?).

as
Już było tak fajnie - gadulec się kleił, wyjaśnienia sypały się jak z rękawa, nić sympatii z nowym userem (czyli z Tobą) została nawiązana, aż tu nagle... ostatnie Twoje pytanie zepsuło całą idylliczną atmosferę. Jak mogłeś ?...
as

Pieka
Sprawa wyjasniona, temat zamykam.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl