ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,366
Najnowszy użytkownik: kgproject

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
06.08.2022 22:52:43
Cool

jacho
01.08.2022 19:04:03
Mnie też, długo nie było, oj długo.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Poziome - rozwijane menu z zarządzaniem (DeLuxe Dropdown Menu)
Rafik1993
Tak zgadza się klikam dodaj i nic nie dzieje się usuwam stare jest ok ale jak chce dodać nowe to już nie działa. Nawet edytować się nie da bo daje zapisz i tez nie przyjmuje tego.
Edytowane przez Rafik1993 dnia 13.10.2016 11:36:16
 
www.discoportal.eu
adi
Witam twoje uzasadnienia są chaotyczne, to już nie kumam do daje nie pokazuje, dodaje nie wyświetla, dodane nie pokazuje i nie da się usunąć, ja i pewnie koledze nie wiedzom o co ci chodzi.
 
Rafik1993
Chodzi o to iż instaluje DeLuxe Dropdown Menu we wtyczkach wszystko działa itd. są tam podstawowe już wrzucone jakieś nazwy np. "Home, Comunity" w pozycjach menu usuwam to i chce dodać własne i nie dodaje pisze ze pomyślnie dodano a tego nie ma Sad
 
www.discoportal.eu
adi
Kurcze za chwilę dostane bana za nabijanie postów.
Pytam cie po raz ostatni czy po dodaniu podstrony jest ona zapisana w bazie danych?


/luzik - nie dostaniesz Smile
 
Rafik1993
Wygląda na to że nie
 
www.discoportal.eu
adi
Witam, a poczytałeś o zmianie ENGINE=MyISAM chyba nie.
pozdrawiam.
ps
mogę dać ci rozwiązanie,ale ty mussz sam do tego dojść, koledzy i ja nikt za ciebie nic niezrobi.
powodzenia.
 
Rafik1993
A mogę dostać jakiś instruktaż ?
 
www.discoportal.eu
krystian1988
@adi nie do końca bo tu już sam sprawdza czy ma być type czy engine:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a jak dodajesz to zwróć uwagę czy dajesz do nawigacji poziomej i tylko poziomej czy włącznie z nawigacją boczną.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
kotroniusz
PHP-Fusion 7.02.07
Po zainstalowaniu wszystko działa dobrze dopóki używam wbudowanych skórek, jeśli użyję "User defined" to problem wygląda jak w załączonym obrazku. Może ktoś wie, jak to naprawić?
www.gimnazjum2.radom.pl/obrazmenu.png
Tam, gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety.
PHP v. 5.3.23, mySQL v. 5.1.65,
 
www.progresor.radom.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl