ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Download MOD
road661
Witam, chcialbym ze tak sie wyraze postawic swoja strone na php-fusion.
Kiedys testowalem ten system portalowy i wg. mnie jest naprawde solidny, nigdy sie nie posypal i oczywiscie bardzo przejzysty. Lecz teraz jestem troche zaniepokojony gdyz mam problem. Moze istnieje juz taka modyfikacja ktorej potrzebuje ?

A wiec zaczne od tego iz gdy wchodzimy w dzial download mamy mozliwosc zobaczenia:

nazwy pliku, jego opisu, autor, ilosc pobran, przycisk pobierz, data dodania itp...

gdy klikniemy w tytul zaczyna sie pobieranie pliku

wszystko ladnie tylko ze gdy chcialbym umieszczac szersze informacje o plikach + screeny nie wygladaloby to juz za pieknie sami wiecie dlaczego wiec chcialbym zrobic tak ze jak klikniemy na nazwe pliku to nie zaczniemy go sciagac ale zobaczymy zawsze szerszy opis danego pliku

chyba wiecie o co mi chodzi ?
Istnieje taka modyfikacja ktora to umozliwia ?
Bo samemu to bylo by bardzo duzo zabawy z kodem cmsa Sad

Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi.
Pfft

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 11:36:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Jeżeli chcesz wiedzieć czy istnieje to odpowiadam że nie. Ale pamiętaj że przy dodawaniu plików można korzystać z kodu, co daje ciekawe możliwości min. dodawania screenów.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Moim zdaniem, te oczekiwania spełnia-niedawno dodany do laboratorium profesjonalny download. A czy tak jest w isocie należy sprawdzić samemu.

wlodekp.europa.pl
crasch
Profesjonalny download niestety nie dodaje czegoś w rodzaju popupa z resztą informacji na temat pliku a to oczekuje road661 Grin ale racja zawsze lepsze niżeli nic.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

@crash czy TY go sprawdzałeś-bo on ma wszystkie te aspekty, o których wyżej była mowa i jeszcze dużo więcej.

wlodekp.europa.pl
crasch
Sprawdzałem, kiedyś. Najwidoczniej to była inna wersjia - mój błąd w takim razie jeżeli posiada pole dodatkowe informacje.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

road661
Czyli fajnie, tylko ze wyszukalem wszystkie pliki / modyfikacje w dziale download ktore mnie interesuja i sporo ich jest, a jeszcze wiecej bedzie zabawy z nimi wiec czy moglbys wlodek podac nazwe tej modyfikacji ? usprawnilo by mi to prace i nie musialbym instalowac wszystkich po koleii co jest bezsensu ;-)

Dzięki wam za pomoc !!

Dziwne-bo wydaje mi się, że w mojej wypowiedzi napisałem-dość wyraźnie jak się nazywa.
...niedawno dodany do laboratorium profesjonalny download
, a jego nazwa brzmi
Professional Download Panel v1.2
i oprócz tego widnieje obok niego etykietka new (nowy). I jeszcze jedno-temat tego moda przewija się na tym forum od paru dni, wiec używając narzędzia szukaj, tak jak robimy my-wszyscy-jego użytkownicy, nie widę problemów z jego znalezieniem.
A Twój 1 post i jego forma zapewne, zostały by bez mojej odpowiedzi -gdyby nie podjęcie tematu, przez @crascha-mojego starszego kolegi(staż, posty), któremu to de-fakto odpowiadałem.
Więc reguła szukaj, a potem pytaj-tyczy Nas wszystkich.
I jeszcze jedno na koniec ten moduł-profesjonal, dorównuje w pełni tego typu narzędziom komercyjnym, których cenę znam(i też testowałem)-wiec za darmochę chyba można włożyć trochę wysiłku w poczytanie.
Takie jest moje zdanie i ostatni post w tym temacie.
.

wlodekp.europa.pl
crasch
@wlodekp - co Ty chcesz udowodnić swoimi postami? Że masz zawsze racje a ja sie pomyliłem i przez to powinnieniem zostaś ukrzyżowany bądź powinni admini podarować mi bana na miesiąc? Przyznałem sie, pomyliłem sie - sprawdzałem co innego, napisałem wyraźnie "mój błąd" ale Ty czepiać musisz sie dalej hm, nie rozumne jaki jest Twój cel - ale najwidoczniej przedstawienie mnie w jak najgorszym świetle. Nie jesteś moją matką, chyba że sie myle? Tak więc myśl o sobie i zwracaj uwage na swoje pomyłki/minusy a innych którzy przyznali sie do pomyłki zostaw w spokoju - dobrze Ci radze wlodekp.
sorry za offa

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 09.02.2006 08:08:21
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

@crasch-chyba nie rozumiemy się wzajemnie- mój ostatni post nie był skierowany do Ciebie tylko do autora tematu-Bo do Ciebie to ja mogłem już wczoraj-napisać-gdybym coś cierpiał. A mnie to dobrze radzić może właśnie jak to wspomniałeś moja mamusia a Tobie Twoja-przynajmniej tu się rozumiemy.

wlodekp.europa.pl
road661
ale wy dziwni jestescie, naprawde
a szczegolnie nie rozumiem zarzutow wlodka, probujecie/esz cos udowodnic ? :]
ale fajnie ze odp uzyskalem, dzieki !

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl