ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Artykuły i pagebreak problem
ojdas
Witam,

Szukałem na forum mojego problemu ale nie znalazlem...
Jest kilka postów o pagebreak ale nic z nich nie wynika Sad
Problemy i pytania mam 2.
1. Czy jest możliwość aby w Artykułach Fragment oraz Treść połaczyć przy wyświetlaniu danego artykułu, bo teraz mam tak, ze w wykazie art. mam cześć z sekcji Fragment a jak wybiore dany artykuł to mam jego drugą część a już sekcji Fragen nie wiadc i to troch jest bez sensu. Czy można to jakoś zmienić? aby wyswietlaly sie obie cześci artykułu jedna pod drugą?
2. PageBreak mimo, ze wstawiam go do danego opisu w artykule widzie tylko cos takiego <--PageBreak--> i nic wiecej nic sie z tym nie dzieje... dlaczego?

i jeszcze jedno pytanie czy gdzies mozna zmienic liczbe artykulow, ktore maja sie pojawic na WWW po wybraniu danej kategorii?

Mam PF v6.00.304

pozdr
ojdas
Edytowane przez ojdas dnia 16.02.2006 23:41:50

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 12:08:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
decymka
1. Czy jest możliwość aby w Artykułach Fragment oraz Treść połaczyć przy wyświetlaniu danego artykułu, bo teraz mam tak, ze w wykazie art. mam cześć z sekcji Fragment a jak wybiore dany artykuł to mam jego drugą część a już sekcji Fragen nie wiadc i to troch jest bez sensu. Czy można to jakoś zmienić? aby wyswietlaly sie obie cześci artykułu jedna pod drugą?

Nie wiem czy chodzi o to aby artykuł wyświetlał się cały. Jeśli tak po prostu tam gdzie masz cały artykuł musisz wpisać całość, a krótki fragment wpisz na początku.

nauczycieleprzedszkola.pl
crasch
Co do punktu drugiego, pagebreak jest po to by kończyć jedną strone w artykule i zacząć następna a nie do opisu arta tam on nie zadziała. Musisz go dać w tekście Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

cakper
i jeszcze jedno pytanie czy gdzies mozna zmienic liczbe artykulow, ktore maja sie pojawic na WWW po wybraniu danej kategorii?

tak da się na http://programuj.... zmieniłem z 15 do 25, musisz "pogrzebać" w pliku articles.php
Edytowane przez cakper dnia 17.02.2006 19:54:00

http://www.gimpuj.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl