ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,231
Najnowszy użytkownik: jerastep

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
20.10.2017 21:36:06
Hoopak gratulacje, siostro skalpel Pfft

piterus
20.10.2017 19:27:26
Tylko te pozdrowienia z medycyny to z pozycji uczącego się czy z pozycji pacjenta? ;P

krystian1988
20.10.2017 18:32:25
Gratulacje @hoopak Smile

Pieka
19.10.2017 22:29:06
O, brawo! To w sumie naturalna kolej rzeczy u Ciebie Smile

hoopak
19.10.2017 22:15:56
Pozdrowienia z medycyny Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting TaniDedyk.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Filmik youtube zamiast loga
Hinode
Cześć!

Czy ktoś ma pomysł na umieszczenie zamiast loga obrazkowego, czy w ogóle w sekcji 'header' filmiku z youtube? Chodzi mi o coś takiego jak na stronce bazującej na wordpressie -> http://fgchalleng... Dodatkowo, aby wyświetlanie nie było ograniczone żadną ramką, a w pełni responsywne.

Bardzo proszę o podpowiedź Smile
Z góry dzięki.


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - krystian1988 08.02.2017 23:01
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 21.10.2017 16:14:45
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting TaniDedyk.pl
IP: localhost  
PHP-Fusion.pl dla WOŚP krystian1988
Po pierwsze zły dział, po drugie jaka wersja PHP-Fusion.
Kolejną rzeczą sprawa jest bardzo prosta wystarczy tak jak na przykładzie który podałeś przejrzeć źródło, tam ładnie pisze jak np ukrycie ramki czy też ukryciem przycisków z yt.
Profesjonalny hosting dla każdego - TaniDedyk.pl
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
http://www.dysnet.pl
Szapko
Prościej niż przeglądać źródło strony będzie skorzystanie z tego rozwiązania Smile

https://devcorner...ube-w-tle/

Film z YT wyświetlany w dowolnym kontenerze (dowolny rozmiar). Jak ustawisz parametr width (szerokość) z ramką filmu na 100% to będzie się rozciągać do każdej rozdzielczości.
To chyba to czego szukasz.
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2015 Ekipa PHP-Fusion.pl