ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,281
Najnowszy użytkownik: protas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

adi
07.11.2018 21:48:28
chyba nie chca tego i przepraszam za gramatyyrerobic

krystian1988
07.11.2018 19:38:21
Praca praca.. praca.. wszędzie tylko praca Pfft

Pieka
06.11.2018 22:25:47
Odpowiada jak najbardziej, ale nie robi wszystkiego za kogoś.

Kameleonek
06.11.2018 13:26:53
Czy ktoś tu wg odpowiada? Sad

khaman
04.11.2018 17:43:41
Smile

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Wyświetlanie uwarunkowane czasem
adi
Witam mam pytanie, czy ten kod jest prawidłowy i czy spełni moje oczekiwania?
Mianowicie czy od 1 Stycznia do 30 Czerwca będzie pokazywało kasowanie_c a od 1 Lipca do 31 Grudnia kasowanie_g
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Niby działa niema błędu, ale nie wiem czy po 30 Czerwca pokaże kasowanie_g.
Pozdrawiam i z góry dzięki
 
slaskimix.eu
Wścibski Gość
Dodany dnia 20.11.2018 22:33:11
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
urbmake
Nie :P
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
No chyba to to samo, ale krócej a co jak chce konkretny dzień? znaczy na przykład 15 czerwca.
Edytowane przez adi dnia 12.06.2018 17:23:03
 
slaskimix.eu
urbmake
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
Witam , ale jaja 4 lata temu sam dałem rozwiozanie, jestem już chyba dziadek i skleroza a tu post https://www.php-f...ost_180161
Pozdrawiam
 
slaskimix.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl