ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,294
Najnowszy użytkownik: DorianPL

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

piterus
22.05.2019 13:40:32
Oooo.. Duchy się o północy zjawiają Grin

krystian1988
22.05.2019 08:53:46
Witaj @JazOOn Wink

JazOOn
21.05.2019 23:58:38
Witaj Supporcie Grin

krystian1988
16.05.2019 09:24:49
Przynajmniej ciepło Pfft

khaman
14.05.2019 15:49:06
Jak w Madrycie Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Dodanie kodu adsense na strone w head
patgaret
Witam, by mi aktywowali konto w adsense musze wstawić miedzy <head> a </head> pewien kod, a nie wiem jak, znam tylko html


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 28.08.2018 22:51

Edytowane przez patgaret dnia 29.08.2018 06:06:58
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.05.2019 15:16:25
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
adi
Witam.
Na serwerze folder themes/templates/header.php
Pozdro all
 
slaskimix.eu
patgaret
Ktos mi poradzil zeby w header.php po:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


dodać

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



a następnie utworzyć nowy plik o nazwie ads.php i w tym pliku dodać kod z adsense.

i plik wgrać do katalogu includes

nie wiem czy to tak ma byc zrobione ?


PW od moderatora:
  1. Kody i kody błędów w code - Pieka 28.08.2018 22:50

Edytowane przez patgaret dnia 29.08.2018 06:02:49
 
adi
To w czym kłopot, przecież wszystko napisałeś co mam zrobić.
Czyli dodaj te linie jak napisałeś, utwórz plik z kodem i przekopiuj do include.
Ja nie używam takich wynalazków, nie wystarczy tego kodu wstawić w panel i też zadziała.
Pozdro
 
slaskimix.eu
patgaret
Próbowałem aktywować ale wyskakuje komunikat w adsense ''brak kodu''
 
adi
Kurcze ale trujesz podaj ten kod nawet jak kod go użyje to tobie będzie liczyło, takie podchodu utrudniają ci pomoc, jak ja mam wjedzieć jaki to kod.
wpisz go w hader bezpośrednio.
Pozdro.
 
slaskimix.eu
patgaret
dzieki za pomoc
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
adi
Ja nie wiem jak to działa , ale może tak w pliku hader.php przed linią echo "</head>\n<body>\n"; wstaw
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

pozdro
 
slaskimix.eu
patgaret
zadziałało!
wielkie dzieki za pomoc Tobie i tej stronie Smile
 
adi
Witam , świetnie że zadziało, pozdrawiam
 
slaskimix.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl