ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Strona nie działa
Cloud
Oto adres strony http://animefusio... Możecie powiedzieć co jest nie tak? Dzisiaj się rano obudziłem i już tak było. Wczoraj jeszcze działała. Proszę o pomoc

www.animefusion.glt.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 11:53:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Cloud napisał/a:
Oto adres strony http://animefusio... Możecie powiedzieć co jest nie tak? Dzisiaj się rano obudziłem i już tak było. Wczoraj jeszcze działała. Proszę o pomoc

włączyłeś maintenace mode Grin

Cloud
Prawda jest taka, że ja jestem w tym wszystkim cienki. Mógłbyś ppowiedzieć jak to wyłączyć i jak to się włącza?

www.animefusion.glt.pl
szer
Zaloguj się. wejdź w Panel Admina i Zarządzanie Stroną. Później Ustawienia Różne i Prace na serwerze

Cloud
Hmmm problem w tym, że ja nic nie mogę zrobić. Nawet się nie mogę zalogować. Jak zmieniam adres w przeglądarce np. na news.php to przekierowuje mnie na maintenance.php.

www.animefusion.glt.pl
tomaszziemann
Cloud napisał/a:
Hmmm problem w tym, że ja nic nie mogę zrobić. Nawet się nie mogę zalogować. Jak zmieniam adres w przeglądarce np. na news.php to przekierowuje mnie na maintenance.php.

Tylko po co podmieniasz cos w przeglądarce? Przecież na dole masz pola loginu i hasła i tędy zaloguj sie i postepuj jak napisal Ci kolega wyżej.
Co możesz zrobić dziś, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
Cloud
Wielkie dzięki uświadomiłeś mnie, że są inne przeglądarki internetowe oprócz FireFoxa. Gdy włączałem stronę przez Firefoxa to nie było loginu i hasła, a w IE jest. Tylko teraz to pokazuje się, że jest nieprawidłowe hasło lub login.... Jak można zmienić hasło i/lub login?

www.animefusion.glt.pl
tomaszziemann
No chyba nie zapomniałeś jako administrator swojego hasła i logu. Przecież to Ty zakładałes tą stronkę. Poza tym bardzo często jest to kwestia wielkości liter w loginie lub haśle. Popróbuj.
Co możesz zrobić dziś, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
as
Jeśli jest tak jak mówisz, to znaczy że zapomniałeś swojego hasła, loginu lub jednego i drugiego. Jest pewien sposób na rozwiązanie tego problemu ale wiąże się on z grzebaniem w Bazie Danych. Sposobu tego jednak Ci nie zdradzę, gdyż jest on przeznaczony dla userów, którzy nacechowani są pewnymi zaletami, których Ty niestety nie posiadasz. Te zalety to roztropność, rozwaga, umiejętność skupienia się na rzeczach ważnych i istotnych oraz logika. Tylko userzy, którzy nie posiadają tych zalet mogli zapomnieć swojego hasła i loginu oraz mogli włączyć tryb konserwacji strony bez przewidzenia konsekwencji z tym związanych. Pozostaje Ci reinstalacja EP lub skierowanie swoich zainteresowań w stronę bardziej odpowiadacjącą Twoim cechom psychofizycznym tj. kolekcjonowanie najklejek z Pockemonami lub zużytych biletów Miejskiej Komunikacji Autobusowej i Trolejbusowej. W ten sposób przysporzysz sobie i innym ludziom z otoczenia mniej kłopotów i trosk na przyszłość...

Jeśli to co napisałem obraża Twoją godność osobistą, to pragnę Ci powiedzieć, że to nie ja napisałem o sobie 6 postów wyżej "Prawda jest taka, że ja jestem w tym wszystkim cienki"...
as

Cloud
Oto chodzi, że wczoraj wieczorem wszystko chodziło mogłem się logować itp. Dzisiaj rano patrzę na stronę, a tam pisze "seksowna stropna juz nie dzxiala prosze o usunięcie buttonów !". O co chodzi to ja nie wiem, ale przyznaję się jestem w tym całym php-fusion cienki, a hasła i loginu nie zapomniałem. Nie wiem jak to wszystko się włączyło (maintenance mode i zmiana loginu i hasła), ale postaram się poszperać. Dzięki chociaż za częściową pomoc. Pozdro

www.animefusion.glt.pl
Pieka
Cloud napisał/a:
Oto chodzi, że wczoraj wieczorem wszystko chodziło mogłem się logować itp. Dzisiaj rano patrzę na stronę, a tam pisze "seksowna stropna juz nie dzxiala prosze o usunięcie buttonów !". O co chodzi to ja nie wiem, ale przyznaję się jestem w tym całym php-fusion cienki, a hasła i loginu nie zapomniałem. Nie wiem jak to wszystko się włączyło (maintenance mode i zmiana loginu i hasła), ale postaram się poszperać. Dzięki chociaż za częściową pomoc. Pozdro

Skoro wiesz, ze to nie Ty napisales, a do tego nie "wchodzi" Ci stary login i haslo, to wytlumaczenie wydaje sie byc jedno i do tego calkiem logiczne:
Masz wlam na konto.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl