ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Kolory
czajak
Witajcie.
W jaki sposób zmienić i/lub pogrubić linki w menu? Czy można wrzucić jakis malutki obrazek przed odnośnikiem w menu?

Pani od polskiego zażczyła sobie żeby na stronie naszej szkoły, przd linkiem "Rada pedagogiczna" był mały rysuneczak HOT, a nie wiem jak to zrobić.

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 08:49:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Proponuje poszukać. Taki temat już się tu przewijał...

http://jantom.info
crasch
Ściągnij z laboratorium New Navigation Panel jeżeli sie nie myle, i po problemie.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

czajak
zainstalowałem New Navigation Panel i tam nie ma opcji zmiany koloru.kurcze jeśli ma ktoś jakies pomysły...to śmiało.pzdr

Pieka
czajak napisał/a:
zainstalowałem New Navigation Panel i tam nie ma opcji zmiany koloru.kurcze jeśli ma ktoś jakies pomysły...to śmiało.pzdr

Tak, SZUKAJ na forum!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
czajak
W New Navigation Panel NIE MAM opcji zmiany koloru.
nie chcę być nieuprzejmy, ale co to z forym gdzie ludzie nie chcą sobie pomagać. najlepiej napisać "Poszukaj sobie", jak by tak było to bym was sie nie pytał.
naprawde dziwne

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Zrób sobie Swój panel nawigacja-menu(jako nowy) i wtedy możesz wstawiać obrazki, jakie chcesz, używać kolorów do woli, jak również pogrubień. Ja tak mam na stronie MENU www.zdzplock.euro... a jak to zrobione w panelu, widać w kodzie(źródło) tej strony ogólnie dostępnym.

wlodekp.europa.pl
as
To Ty jesteś dziwny jak świat kota Filemona lub świat Marcelego Szpaka. Napisano Ci abyś użył Szukajki, ale Ty wolisz utyskiwać i wyrażać zdziwienie niż zakasać rękawy i zacząć przeglądać wyniki wyszukiwania. Wpisz w okno Szukajki np. słowo kolory i przeszukaj to Forum, a sam zobaczysz, że w okolicach 14 postu znajduje się odpowiedź. Oczywiście dalsze studiowanie wyszukanych postów przynosi jeszcze bardziej dokładną odpowiedź na Twoje pytanie.

ps//... pozdrowienia dla Twojej nauczycielki z pola, która jak widać nie poznała się jeszcze na Twoim lenistwie.
as

czajak
dzieki.
ale i tak nie wiem jak to zrobić

as
No tak... nie znasz html'u a chyciłeś się php... i to jest Twój problem - spytaj się w takim razie swojej nauczycielki z pola co oznacza mickiewiczowska zasada - "Mierz siły na zamiary, nie zamiar podług sił"

Na tym Forum nie nie prowadzi się kursu HTML... niestety
as

czajak
"kończ waść wstydu oszczędz" chciało by się rzec. wiem jak sie zmienia kolory w html'u. ale jak to zastosować zebu zmienić kolor jednej pozycji w menu? nie wiem to trzeba w kodzie menu napisać czy z panelu admina.nie wiem.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Kolory panelu nawigacja są zdefiniowene, w style.css Twojego theme i dotyczą wszyskich wstawianych tam linków(panel-style), dlatego napisałem Ci, że chcąc mieć różne kolory-linków trzeba zbudować swój panel nawigacyjny. Tworzysz go jako nowy panel o nazwie NAWIGACJA(MENU) i wstawiasz na piechotę po kolei obrazki, linki-i tu możesz nadać Swój kolor każdemu jaki chcesz, w źródle mojej strony-są wszyskie wpisy-tych linków(kolorów) boldów itd. tak jak one wyglądają w zapisie php w panelu. Bo inaczej zmienić kolor pojedynczego linku jest dość trudno-i takiej opcji w panelu nawigacyjnym nie ma. W razie pytań mój e-mail jest dostępny w profilu.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl