ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,222
Najnowszy użytkownik: kamilchno

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
07.07.2017 09:39:50
helloł Grin

jolaaaaa
04.06.2017 22:30:55
Dobrej nocki Smile

piterus
31.05.2017 18:55:47
Robione w Radomiu? Pfft

bogdan
31.05.2017 09:34:27
Ruskie. Grin Grin Grin

Pieka
28.05.2017 14:02:00
Bardziej pierogi Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Serwer dedykowany z DirectAdmin i administracją

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
PROFIL ON/ONA
Nikikin
A jak te ikonki wkomponować w MOD-Profile Mod v2, aby wyswietlały się tuż obok nicku?
 
http://www.tkkj.net
Wścibski Gość
Dodany dnia 21.07.2017 18:55:24
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Serwer dedykowany z DirectAdmin i administracją
IP: localhost  
lukepl
Dam wam kod na fajne wyświetlanie tego :D

Otwieramy profile.php

Szukamy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


wstawcie pod

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez lukepl dnia 28.08.2009 20:56:46
 
aliass
Wyświetlanie tego czyli czego?

A tak pozatym to wszystko pięknie wyszło i jest ok ale nie wiem dlaczego jak zmieniam w profilu płeć to nie zmienia mi się obrazek :(

Nawet nie wiem w co uderzyć :/ w czym tkwi problem :/

Wiadomość doklejona:
[quote]szymon napisał/a:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Należy zmienić z $data na $userdata. Wtedy kod Wygląda następująco:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Powód?
Przynajmniej w moim wypadku po zmianie tej zmiennej zaczeły się zmieniać obrazki w zależności od ustawienia.

Nikt tu chyba i tak nie zagląda.. mozecie mi powiedziec dlaczego po dokonaniu zmiany znika nazwa usera i nie da sie zalogowac? Dopiero w BD trzeba dopisac i wtedy jest wszystko ok..
Edytowane przez aliass dnia 01.02.2010 18:45:19
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2015 Ekipa PHP-Fusion.pl