ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z rejestracją użytkowników
bonsai_tree
Mam PHP-Fusiona 6-01-6 na serwerze OVH i przy rejestracji użytkownika przy włączonej opcji "weryfikacja adresu e-mail przy rejestracji" pojawia się taki komunikat.
Rejestracja nie powiodła się

Wysłanie listu z Twoimi danymi nie powiodło się, prosimy skontaktować się z Administratorem Strony.

Dodatkowo CMS nie wysyła listów z przypomnieniem zapomnianego hasła. Wie ktoś dlaczego?

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 23:36:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dlatego, ze nie dziala sendmail na darmowych kontach? Angry
Nie szukales, a odpowiedzi sa na forum.. Ale po co, nie?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
encelados
Ja mam stronę PHP-Fusion w serwisie Yoyo. Tam nie blokują funkcji "sendmail". Robiłem próbę i mail z linkiem aktywującym nowo zarejestrowane konto doszedł. Tyle tylko, że okres oczekiwania na maila po zarejestrowaniu się wynosi nawet kilka dni!
I tu moje pytania:

1. Od czego (kogo) zależy ten czas? Czy można go jakoś ustwaić w opcjach panelu admina (albo jakoś inaczej - edytując jakiś plik).

2. Po próbnym zarejestrowaniu nowego użytkownika (komunikat, że mail już został wysłany) wszedłem w panelu admina w zakładkę "Zarządzanie Użytkownikami". Pomomo zarejestrowania nowego użytkownika w dalszym ciągu widać tam tylko 1 usera - czyli mnie (stronę przeładowałem - F5). Dlaczego?
Edytowane przez encelados dnia 15.02.2007 14:47:40

as
To jest historia o opłakanym w skutkach spotkaniu trzeciego stopnia z yoyowatym serwerem. Na yoyowatym serwerze raz jest jak na yoyo.pl (czyli kiepsko), a raz jak na lycos'ie (jeszcze bardziej kiepsko)...
as

Pieka
encelados napisał/a:
Ja mam stronę PHP-Fusion w serwisie Yoyo. Tam nie blokują funkcji "sendmail". Robiłem próbę i mail z linkiem aktywującym nowo zarejestrowane konto doszedł. Tyle tylko, że okres oczekiwania na maila po zarejestrowaniu się wynosi nawet kilka dni!
I tu moje pytania:

1. Od czego (kogo) zależy ten czas? Czy można go jakoś ustwaić w opcjach panelu admina (albi jakoś inaczej - edytując jakiś plik).

2. Po próbnym zarejestrowaniu nowego użytkownika (komunikat, że mail już został wysłany) wszedłem w panelu admina w zakładkę "Zarządzanie Użytkownikami". Pomomo zarejestrowania nowego użytkownika w dalszym ciągu widać tam tylko 1 usera - czyli mnie (stronę przeładowałem - F5). Dlaczego?

1. Temat przyklejony dotyczacy czasu aktywacji: Ważność kodu aktywacyjnego
2. Standardowo widac TYLKO uzytkownikow potwierdzonych.

W laboratorium masz wtyczke:
INF-Nieaktywni Użytkownicy - 12.47 kb
Infusion dla administratorów - pokazuje użytkowników, którzy zaraejestrowali się, ale nigdy nie zalogowali się na swoje konto.
Licencja: | Autor: | Wersja:
Data dodania: 10.08.05 | Pobrano: 994

Czas wysylki na YoYo jest calkiem przyzwoity, tylko Twoja skrzynka odbiorcza ma opoznienia.
Tu mamy to samo, a dysponujemy wlasnym sendmailem, ktory wysyla natychmiast.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
encelados
Very THX Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl