ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
konfiguracja newsow
oksyd
Siemka, mam pomysl na stworzenie serwisu z LEGALNA muzyka. Chcialbym go skonfigureowac na podobienstwo stron warezowych tj. newsy z linkami na glownej itd.
Oto kilka moich pytan;
*w jaki sposob dodac panel z szybka rejestracja?
*jak dzialaja serwisy warezowe? Na stronie glownej sa artykuly czy newsy? (opcja czytaj wiecej, w ktorych widzialne sa linki itd.)... jak skonfigurowac fusiona zeby wyswietlal w taki sposob informacje aby linki byly widoczne po kliknieciu 'czytaj wiecej'?
*jak dodac panel z najczesciej czytanymi newsami (czy tam artami patrz druga gwiazdka)
*w jaki sposob usunac liste kategorii newsow na dole strony glownej i wstawic zamiast niej numeracje stron z newsami (tak jak np. na fishki.net)?

prosze o pomoc, przyda sie wszystko; mody, konfiguracja, edycja kodu...

ogolnie sprawa wyglada tak ze chialbym stworzyc bardzo prosty serwis w ktorym uzytkownicy moga dodawac muzyke itd. rejestracja i inne takie sprawy musza byc maksymalnie uproszczone
aha dodam ze uzywam extreme fusion

z gory dziekuje za pomoc

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - bartek124 18.04 - 06:59
  2. Przeniesienie tematu - Grzes 18.04 - 10:40

Edytowane przez oksyd dnia 18.04.2008 12:10:55

Wścibski Gość
Dodany dnia 15.11.2024 05:33:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Polecam Poradnik w naszym Labie Cool

a co do tematu

Primo Smile
* Ustawiasz szybką rejestracje w PA (Ustawienia Rejestracji)
* Można to i to Smile
ad1 Czytaj więcej ustawisz w News - Uzupełnienie Newsa: tutaj podasz linki a one pokażą sie po naciśnięciu czytaj wiecej ( polecam włączyć edytor TinyMCE )
*panel z najczęsciej czytanymi newsami,czy tam artami - Znajdziesz w Labie Szukać Smile
Edytowane przez DJPromo dnia 18.04.2008 10:39:31
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

oksyd
nie ma nic w ustawieniach rejestracji.
chce zeby uzytkownicy sami mogli dodawac newsy wiec uzupelnij newsa odpada
w laboratorium juz szukalem i nic tam nie ma

hmmm co zrobic zeby na glownej byly wyswietlane wszystkie newsy?

DJPromo
A to co jest
Zarządzanie Stroną- >Ustawienia Rejestracji - >Używać weryfikacji przez E-Mail przy Rejestracji? Daj nie i zobaczysz Szybka Rejestracje

* masz coś takiego jak Dodaj news , Dodaj artykuł
w menu Pfft user będzie wysyłał newsy a ty je dodajesz

Polecam jednak Poradnik http://mods.php-fusion.pl/downloads.php?cat_id=7
Edytowane przez DJPromo dnia 18.04.2008 12:57:32
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

oksyd
weryfikacje przez email mialem wylaczona ale przeciez to nic nie zmienia Wink
spoko wiem jak sie obsluguje fusiona, w poradniku sa bezwartosciowe dla mnie rzeczy

*no wlasnie to jest problem - zabawa z edycja kazdego newsa dlatego pytam w pierwszm poscie o uproszczenie tej opcji

chodzi mi o instalacje hackow i wywaleniu kilka linijek z kodu fusiona nigdzie na necie nie ma rzczy, ktore mnie interesuja. potrzebuje jedynie kilku wskazowek jaki plik edytowac i jakiego moda zainstalowac
Edytowane przez oksyd dnia 18.04.2008 13:33:58

DJPromo
Newsy Na ten temat wypowiem sie tak nie ma to sensu z racji ze wtedy twoja strona dla hakera jest otwarta ityle o tym

co do

chodzi mi o instalacje hackow i wywaleniu kilka linijek z kodu fusiona nigdzie na necie nie ma rzczy, ktore mnie interesuja. potrzebuje jedynie kilku wskazowek jaki plik edytowac i jakiego moda zainstalowac

możesz jaśniej co chcesz skasować a co chcesz zainstalować bo kompletnie nie wiem o co biega Shock
Pomogłem Kliknij Pomógł

oksyd
napisalem w pierwszym poscie. za duzo tego wiec chyba zmieniam cmsa na e107, jest bardziej dopasowany do mojego pomyslu

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 18.04 - 16:32

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl