ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,359
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

DJPromo
05.12.2021 13:37:54
Siemka Smile co tam słychać

JazOOn
08.11.2021 23:22:32
Widzisz a ja poszedłem w logistyke i transport Grin

Gander
07.11.2021 16:29:48
Aż się łezka w oku kręci. Wpadłem sprawdzić, od kiedy robię w PHP (rok założenia konta) Wink

JazOOn
04.11.2021 22:43:11
No ale Pieka to już tu z 5 miesięcy nie był

JazOOn
21.10.2021 22:40:48
Tak ,to ten sam JazOOn Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Poprawienie panela logowania w skórce DarkZik
kleryk1234
Witam

Chodzi mi o skórkę "IranZik" Posiadam panel logowania w banerze i zwykły w kolumnie, lecz jak pisałem nigdzie w kodzie nie mogę znaleźć tego. Też chciałbym ten panel trochę poukładać bo jak widać to on się trochę rozjechał, tak samo jak data i zegarek też nie mogę w kodzie znaleźć żeby trochę to wyśrodkować w tej ramce

www.kleryk.net

Pozdrawiam


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 11.12 - 20:16
  2. Przeniesienie tematu - Pieka 11.12 - 20:16
  3. Brak Stopki! - khaman 08.01 - 13:17

Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2008 23:51:10
 
Pieka
Panel uzytkownika/logowania znajdziesz w pliku theme.php skorki DarkZik.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
kleryk1234
Witam

Pojawił się kolejny problem bo nie wiem gdzie w kodzie znajdują się wyrażenia "Hasło" i "Nazwa użytkownika". One są niewidoczne na stronie ale jak się będzie chciało zaznaczyć tekst koło panelu logowania to jest widoczne.

Pozdrawiam
 
khaman
W katalogu /locale (prawdopodobnie w global.php).
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
kleryk1234
Jeszcze jedno, gdzie znajduje się grafika do guzika "Rejestracja" i do "Zaloguj"??

Pozdrawiam
 
BenLomax
Tu masz: TwojTHEME/images/buttonh.gif i TwojTHEME/images/buttonr.gif
 
kleryk1234
Chciałem sobie zminic kolor napisu "rejestracja" na czarny, lecz gdy wstawialem do tego kod zmiany koloru to na stronie w tym guziczku pojawiał sie kawałek tego kodu w kolorze jaki wpisałem. Nie wiem gdzie mam wstawić kod do koloru jak nie tu??

www.kleryk.net

Pozdrawiam

Wyslane z iphone
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl