ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,349
Najnowszy użytkownik: BlackRosse

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

piterus
14.04.2021 20:57:50
Nie ma duchów! Nie ma żadnych duchów! Nikt nie robi: Uuuuuu... Nikt nie świeci, w kącie, nikt nie stoi, Nikt nie straszy tuuuu...

khaman
14.04.2021 18:32:53
Duchy jakieś Shock

Pieka
14.04.2021 17:39:10
Smile

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Nie wczytuje szablonu Gamersite
Anons
Witam serdecznie, ściągnąłem szablon Gamersite z SzablonyCMS do Php-Fusiona i myślałem iż nie będzie problemów z wersją CMSa, lecz problem pojawia się gdy wrzucam szablon na stronę, widać jedynie logo i nic więcej. Nie wiem czy jest to wina wersji, którą posiadam ( 6.01.06 ) czy to szablon jest wadliwy. Jako iż się nie znam to może ktoś mi powiedzieć czy z tym szablonem jest coś nie tak? ( Zaznaczę, że zależy mi na tym szablonie )

Szablon w załączniku. Dziękuję z góry wszystkim osobą, które zainteresują sie tematem. Wink

Edit:
Nie widzę załącznika dlatego daje link:
http://szablonycm...mesite.rar

Eidt2:
Bardzo przepraszam za moją niekompetentność ( Juz jest dobrze? )


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Chemikpil 14.10 - 17:21
  2. Przeniesienie tematu - Chemikpil 14.10 - 17:22

Edytowane przez Anons dnia 15.10.2009 08:25:17
 
Pieka
Miales poprawic nazwe tematu na zgodna z regulaminem i sensowna. Jesli chcesz odpowuedz na swoje pytanie, to wysil sie troche.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Anons
Zapoznałem się z regulaminem i wydaję mi się, że na tyle poprawiłem swój temat aby starać sie o pomoc i przepraszam za niekompetencję.
 
Pieka
Edytuj plik theme.php i zaraz pod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wstaw ponizsza linie:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jak widac, tworca zapomnial o takim malym szczegole, co specjalnie dobrze o nim nie swiadczy.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Anons
Bardzo Ci dziękuję za szybką pomoc Wink Szkoda tylko, że jest tak mało ludzi, którzy jak ty tak szybko pomagają Smile
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl