ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[USUNIETA STOPKA!]Moduły do php-fusion
issen
Przeszukałem polską stronę Modów do fuzjona i co znalazłem. Kilka nieciekawych modów. Niedość że jest ich jak na lekarstwo to jeszcze wszystkie jakieś nie potrzebne. Dla porównania podam iż konkurencyjny CMS PostNuke ma ich grubo ponad 200. I zawsze coś ciekawego się znajdzie. Na tym forum poprosiłem o zrobienie/przerobienie modółu słownika. Zero odzewu. Są dwie możliwości takiego stanu rzeczy. Albo brakuje tu fachowców (w co wątpie) albo poprostu nie mają czasu/chęci itp.
Edytowane przez zszywak dnia 20.01.2006 12:20:45

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 14:51:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zszywak
Nie wiem jaką stronę odwiedzileś issen, ale w LABORATORIUM MODUŁOW mamy nawet licznik plików, i co dziwne, nie widzę tam zaledwie kilku wtyczek Grin

Skoro poprosileś o zrobienie wtyczki, to z pewnością znajdą się ochotnicy na to. Administratorzy mają tu tak dużo do roboty, że realizacja kolejnych próśb Użytkowników graniczyłaby z cudem! Nie bierzesz tego pod uwagę, że nie jesteś tu JEDYNYM użytkownikiem, i że Admini są istotami z krwi i kości, a nie maszynami spełniającymi życzenia użytkowników, i to najlepiej jak najszybciej, bo przecież ten moduł jest Tobie potrzebny! to jest własnie czysty egoizm.

Mam nadzieje, że znajdzie się osoba chętna do przerobienia owej wtyczki, jeśli nie - trudno, widocznie musisz powrócić do PostNuke.

http://z-themes.pl
issen
zszywak widze ze lapiesz co mowie. Grin. Zamiast pisac kazdemu jak zrobic logo we flash czy dawac inne bezsensowne odpowiedzi takiego typu jakiej mi udzielisłeś, poswiec ten czas na cos pozytecznego. Ja wiem że administratoży (administranci? {czyli ty}) sa ze skóry czy poniekat tu i owdzie z kosci. Zamiast marnowac czas na odpisywanie mi powinienes ten czas POSWIECIC na poprwienie wtyczki i na nastepny dzien mi odpisac: zapraszam do dzialu download.
Teraz sie zastanawiam za co dają administranta na tej stronie? zszywak? moze za ilosc postów?
Edytowane przez issen dnia 19.01.2006 22:31:18

issen
chyba ci dogonie w

issen
postach

issen
to oczywiscie zart prosze o skasownie moich postow.

zszywak
No, issen - zdaje się - zagalopowałeś się, prawda?
Nie jestem Twoim służącym - to chyba jasne?
Nie będziesz wydawał mi poleceń odnośnie co mam lub co powinienem robić - to tez chyba jasne?
To ja jestem tu Administratorem - nie Ty, to też jest jasne?

Więc dostosuj sie do naszych reguł: piszesz na forum, zadajesz pytanie, czekasz na odpowiedź.
Jeśli to Tobie nie podoba - trudno, Twoja sprawa!
I jest jeszcze jedna reguła - na forum PISZEMY bez błędów, tym bardziej popełnianych celowo.
A jako że jestem starszej daty, i za moich czasów - jakoś dziwnie sie składa, nie BYŁO dysgrafii - to jej nie uznaję, gdyż to bardzo dobra wymówka dla leni w dzisiejszych czasach.

Pisz poprawnie inaczej Twoje posty będą przez mnie wyrzucane do śmietnika.

Tak więc drogi kolego - nie wiem czy doczekasz się swojej wtyczki - nie wuiem czy znajdziesz tu na naszym forum sobie służących do wykonania tego zadania.
Pisząc posty tego typu co wyżej, raczej nie znajdziesz nikogo z Administratorów Supportu.

Jesteś na naszej stronie użytkownikiem i obowiązują Ciebie pewne zasady kultury, o ile wiesz co to jest w ogóle, bo z tego co napisałeś - nie masz o tym raczej pojęcia.

I przy okazji - bedę miał oko na Ciebie. Przekroczysz granice - bedzie BAN bez odwołania.

Pozdrawiam
zszywak - ADMINISTRATOR

zszywak
Aha, zapomniałęm dodać i nabić sobie kolejnego posta - administratorem na supporcie jestem dlatego, żeby robić na złość takim uzytkownikom ja Ty, teraz wszystko jasne ! Grin

Wooya
Ja dostalem admina za lizanie d.u.p.y innym adminom Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Wooya
ah. nabije jeszcze jednego posta, a co. mozwe dostane iSUPERADMIN. A co tam wypowiem sie szerzej:
$result = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PREFIX".users");
while ($data = dbaray($result)) {
switch ($data['user_name'] {
case "Wooya":
echo "Mistrzuniu<br>";
break;
case "zszywak":
echo "Mistrzuniu";
break;
case "isset":
echo "KALAFIOR<br>";
break;
}

:D:D
koder_1.png

JazOOn
czytam posty issena od góry i se mówie o co kolesiowi chodzi? przecież choćby ja sam własnoręcznie napisałem kilkadziesiąt modyfikacji, krwawo wyrywając czas, że nie wspomne i bieżącym tłumaczeniu modów z innych supportów przez reszte adminów, którzy też mają swoje życie, do tego powiem jeszcze: MY robimy to z własnej woli, bezpłatnie i tylko dla przyjemności, i nie bedziemy się zażynać przez egoizm co niektórych, którzy twierdzą że nie ma odpowiedniej ilości tylko PARĘ wtyczek. zajrzałem do lab i ujrzałem dwieście, z czego 150 do najnowszych wersji. Jeśli ty uważasz że to pare to zapraszam do PISANIA WTYCZEK. I nie marnuj bessensownie czasu na nabijanie swoich postów bo możesz go przecież lepiej wykorzystać na PISANIE WTYCZEK. Tym wywodem kończe mój wywód o wywodzie wywołanym przez pewnego człowieka..
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 20:44:44

zszywak
A na koniec - najlepsze! Grin

Można sprawdzić tutaj:

http://echelm.byethost11.com/

i zobaczyć, jak bardzo issen szanuje pracę innych osób, i można przekonać się na własne oczy, że uważa wszystkich za frajerów, którzy mają służyć Jaśnie Panu issen.

BRAK STOPKI Powered by PHP-Fusion, oraz BRAK STOPKI PHP-Fusion Themes.

I ty szukasz u nas na forum pomocy?

Zapomnij o tym issen! Albo stopka powróci w ciągu 24 godzin, albo nie pokazuj sie tu więcej!

Wooya
A tu nastepny klient:

KLIK
koder_1.png

Pieka
Wooya napisał/a:
Ja dostalem admina za lizanie d.u.p.y innym adminom Grin

Hmmm... Zastanawiam sie za co ja nim jestem?? Pfft Pfft Pfft

========================

zszywak napisał/a:
A na koniec - najlepsze! Grin

Można sprawdzić tutaj:

http://echelm.byethost11.com/

i zobaczyć, jak bardzo issen szanuje pracę innych osób, i można przekonać się na własne oczy, że uważa wszystkich za frajerów, którzy mają służyć Jaśnie Panu issen.

BRAK STOPKI Powered by PHP-Fusion, oraz BRAK STOPKI PHP-Fusion Themes.

I ty szukasz u nas na forum pomocy?

Zapomnij o tym issen! Albo stopka powróci w ciągu 24 godzin, albo nie pokazuj sie tu więcej!

Ver 0.7?? Czego?
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 20:48:58
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Jakie ver 0.7? Shock Nie zaba Pfft
koder_1.png

Pieka
Wooya napisał/a:
Jakie ver 0.7? Shock Nie zaba Pfft

Ja tez! Tak ma na dole stronki http://echelm.bye...m/news.php
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
A no, tero wim Wink Czyli co, kolejny mail do serwisu o stopke? Grin
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisał/a:

jestem ZA. z tym trzeba walczyć!

Pieka
Wooya napisał/a:

Sie rozumie Panie Admin Grin
Mam nadzieje, ze kiedys bedzie mi dzialal SMTP.... Juz mnie cos zaczyna brac Angry
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 22:54:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
darkol
No i ja dodam swoje małe uwagi... odnosnie Top Fusion Sites i zwycięzcy V edycji w stopce jest info o powered... ale, (nie jestem na 100 % pewny) czegoś mi w niej brak. Sprawa dotyczy samego thema, mi tu zalatuje motywem Gen-X. Są w niej pewne zmiany kosmetyczne, ale w 95% przypomina mi właśnie tą skórkę, a infa o jego nazwie i linka do strony autora tejże brak...
Imperium Osmańskie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl