ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przerobienie themu
DORBITB
Mialbym prosbe czy by ktos byl chetny do przerobienia http://www.demo.t...diostation

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 09:42:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
cakper
za ile?

http://www.gimpuj.info
DORBITB
A mogloby byc zamianaSmileSmile

crasch
Wątpie, że ktoś sie zgodzi za buttona..

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

DORBITB
a za ile by to zrobione bylo

SebaZ
1. nie przerobienia a pocięcia i dostosowania do fusiona (syzyfowa praca)
2. nie bądź naiwny - nikt Ci tego za buttona albo za 10zł nie zrobi
3. zapytaj sonara (jak go znam jakies 150-200zł) [ciekawe czy się myle czy nie Wink ]
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

DORBITB
a tak okolo 40-50 zlFrownFrown

SebaZ
lol, jak Ci pisze tak jak napisałem to nie ma inaczej
Edytowane przez SebaZ dnia 13.06.2006 16:34:09
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

DORBITB
szkoda ale to kto by mi to zrobil i napisal za ileSmileSmile

JazOOn
DORBITB napisał/a:
szkoda ale to kto by mi to zrobil i napisal za ileSmileSmile

no przecież ci napisali, themy chodzą od 100zl ale i tak to są proste przeróbki,za bardziej pokręcone płacisz drozej,a tutaj widze tez ze trzeba bedzie dostowac całego fusiona

SebaZ
dokładnie dlatego napisałem 200zł co i tak może byc za mało

Wooya
Ja ci zrobie za przyslowiowe 1 zl. Tylko jedna prosba: pozbadz sie z Polski Kaczorow Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisał/a:
Ja ci zrobie za przyslowiowe 1 zl. Tylko jedna prosba: pozbadz sie z Polski Kaczorow Grin

jak to zrobisz to ja ci nawet tą złotówke zapłace Grin

Wooya
jak to zrobisz to ja ci nawet tą złotówke zapłace

Odezwal sie Smile Siedzi w normalnym kraju i raz po raz przyjezdza do tego cyrku europy co sie Polska zowie Wink
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisał/a:
jak to zrobisz to ja ci nawet tą złotówke zapłace

Odezwal sie Smile Siedzi w normalnym kraju i raz po raz przyjezdza do tego cyrku europy co sie Polska zowie Wink

lubie oglądać u nas wiadomości o polsce Smile kino za darmo Grin

crasch
Hm, 160zł conajmniej by taki skin kosztował Smile. Ale i tak jest on nie do zrobienia - bynajmniej ja nie lubie w tak wielki sposób plagiatować.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pruzio
Zrobienie podobnej skórki jest proste. Tylko ten baner to raczej trudno by było taki zrobić.

http://www.tibiame.pl/
slawekneo
Pruzio napisał/a:
Zrobienie podobnej skórki jest proste. Tylko ten baner to raczej trudno by było taki zrobić.

HEEE hyba nie wiesz co mowisz baner jest najlatwiej przerobic i pozyskac juz go mam u siebie na ftp okolo 2 minuty czasu na to poswiecilem :D mozna to zobaczyc tutaj ale pozniej go usune zeby nie bylo ze KRADNE BANNERY :D a co do przerobienia to jeszcze latwiej sie to robi ale to juz moja tajemnica ;P

crasch
Zapisz strone jako - potem zapisuje plik HTML i folder w którym są pliki potrzebne do poprawnego wyświetlania strony, w tym flashe. Oto tajemnica.

pzodro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

slawekneo
crasch napisał/a:
Zapisz strone jako - potem zapisuje plik HTML i folder w którym są pliki potrzebne do poprawnego wyświetlania strony, w tym flashe. Oto tajemnica.

pzodro

he @Crasch - no jedyne co z flasha mozesz miec to adres docelowy bannera pozniej uzywamy programu flash saver i pobieramy flasha (troche sie rozni od Twojego sposobu Pfft) a co do tajemnicy to jakbys przeczytal dokladniej to pisalem o przerobieniu czyli miedzy innymi convert do pliku fla (flaka Smile) i edycja w programie flash macromedia mx
Pozdro !!
Edytowane przez slawekneo dnia 15.06.2006 16:51:22

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl