ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Logowanie
Arkanin
Dlaczego nie moge się zalogować? Wyskkuje że zalogował ale nie jestem zalogowany o co chodzi?

Wścibski Gość
Dodany dnia 09.01.2025 18:54:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Pamięć cache twojej przeglądarki, o to chodzi. Odśwież stronę.

http://jantom.info
Arkanin
nie działa

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Może napisz jaki jest objaw nie zalogowania, bo może tylko nie widzisz panelu użytkownika?
Edytowane przez wlodekp dnia 14.10.2006 12:00:02

wlodekp.europa.pl
Arkanin
jestem adminem strony xxx(bo dostane osta Grin) Ja i moi użytkownicy nie możemy się zalogować. Pisze że zostałem zalogowany ale jak wraca na główną już nie jestem zalogowany.

Pieka
Arkanin napisał/a:
jestem adminem strony xxx(bo dostane osta Grin) Ja i moi użytkownicy nie możemy się zalogować. Pisze że zostałem zalogowany ale jak wraca na główną już nie jestem zalogowany.

Zakladajac, ze nie przenosiles serwisu i nie modyfikowales bazy i plikow, to wystarczy kliknac F5.
Edytowane przez Pieka dnia 14.10.2006 12:14:50
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Arkanin
nie działa zrezygnuje z php chyba

pawkow
cookies Grin
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
Arkanin
co cookies?

jantom
Arkanin napisał/a:
jestem adminem strony xxx(bo dostane osta Grin)

Osty za linki lecą tylko w shoutboxie. Adres strony bardzo ułatwia rozwiązanie wielu problemów. Możemy liczyć na współpracę?Smile

http://jantom.info
Pieka
Arkanin napisał/a:
co cookies?

Uzyj innej przegladarki np. FF, Mozilli i zobacz, czy nadal nie dziala (jestem prawie pewien, ze masz IE...).
Jesli nadal chcesz uzywac IE, to nie korzystaj z aliasu lub zastosuj rozwiazanie podane w dziale "Bledy i korekty", ktore dodatkowo jest przyklejonym tematem.
Edytowane przez Pieka dnia 14.10.2006 13:37:25
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Arkanin
mam firefox adres to www.metascizor.or...
Edytowane przez Pieka dnia 15.10.2006 15:12:21

Powiem krótko tak, to któryś z paneli jest wadliwy, popatrzę może w źródło, IE zaraz to wychwyci, natomiast FF olewa-zarejestrowałem się z ff i popatrz shoutbox jednak po wysłaniu nie powraca do normalności MASZ EWIDENTNE BŁEDY drogą eliminacji możesz wyłączać panele-a USER INFO ma być bezwzględnie oryginalny-na czas znalezienia babola.
Edytowane przez wlodekp dnia 14.10.2006 18:11:38

wlodekp.europa.pl
Arkanin
jak ja nie moge wejść w panel admina X(

Bo masz spier.. user_info panel. Spróbuj się zalogować ja wchodzę z IE przez:
http://metascizor...enance.php on nie ładuje wszystkiego może Cię puści.

wlodekp.europa.pl
Arkanin
oki zalogował mnie i co dalej

Dalej to jest panel admina a jak go nie widzisz to pierwsze po ftp usunąć stary user_info panel i wgrać oryginalny. I wtedy próbować. Dalej panele jeśli nie puści do PA można wyłączyć z phpmyadmin-ale to dłuższ zabawa- I przy 4-rech(ze mną) zarejestrowanych użytkownikach proponuje postawić nowy czysty Fusion bo wiele To ty nie masz do stracenia. A kopie też-bazy możesz zrobić z phpmyadmin jeśli coś masz ważnego a potem-wyrywkowo to wstawić do nowego treść z piku kopii. Tyle bo nie mam czasu na takie zabawy,

wlodekp.europa.pl
Arkanin
wgram oryginalny ale na razie są problemy serwem dzieki wlodekp

Na koniec nie ładuje u góry tego skryptu java bytehost-może tu jest pies pobrzebany-a widzę go w kodzie i sprawdziłem na bytehost obrazki do niego są .
POWODZENIA!

wlodekp.europa.pl
Arkanin
i nic......kończe z php-fusion. Szkoda że nie działa mi. Jeżeli ktoś zna dobry cms to na gg 600028 pisać nawet jak niedostępny. Nara

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl