ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Chętnych na admina tu!
magic19931
Witajcie!Jestem webmasterem strony www.spez-ops.yoyo.pl ktory stworzył portal gry Splinter Cell(Oraz dla innych gier).Otorz ,że strona jest nowa potrzebuje chętnę osoby ktore by zadarmo opiekowały się stroną(działy download,artykuły lub forum)

Wszystkie osoby chętne proszę o konatk i o post
[mail][/mail] Wink
Edytowane przez magic19931 dnia 23.01.2007 21:01:17

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 04:28:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marpar
nie działa stronka
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Pieka
marpar napisał/a:
nie działa stronka

Czy to wazne?!! Na admina sie zglaszaj i juz! Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
Pieka napisał/a:
marpar napisał/a:
nie działa stronka

Czy to wazne?!! Na admina sie zglaszaj i juz! Grin

tak to własnie było moje marzenie Smile Taka okazja sie trafiła i niestety akurat stronka nie działa, cóż za niefartSad
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
magic19931
heh tak przepraszam zły adres ;p www.spez-ops.yoyo.pl

Gander
popracuj nad nią nim ją oddasz do użytku publicznego - strona się rozjeżdza

gander.solutions
magic19931
Wiem,Dlatego potzrzebuje ludzi i wsparcia co mają wolny czas ;p
Dlatego proszę o zgloszenia!Zadnych umiejetności !Tylko w wyszukiwaniu informacji!

Pawson91
jak mi kiedys ktos powiedzial jak ja szukalem

,, Szukasz koni ofiarnych ktorzy beda robic ? haha co wzamian ofiarujesz ? nic haha nawet glupiej poczty"

Zasad nie licz na nikogo ale LICZ NA SIEBIE !

dziekuje i pozdrawiam Smile mam dwie strony i wiem ze nie warto na nikogo liczyc no moze sa wyjatki... ale tylko dwa na dziesiec
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
magic19931
chlopie-niepisz takich rzeczy jezeli niejestes zainteresowany

Pozdrawiem

piteq
A stopke to halny Ci wywioł?To raz,dwa-obowiązkowego linka zwrotnego do yoyo.pl masz w tym samym kolorze jak tło,przez co jest niewidoczny.Licencje PHP (Extreme) Fusion i regulamin hostingu chyba czytałaś?
Szukasz chętnych do prowadzenia strony czy frajerów krórzy jako administratorzy by za Ciebie zbierali opier..... za łamanie licencji i regulaminu hostingu?

SebaZ
@piteq - Powered by PHP-Fusion || eXtreme-Fusion <- i to odpowiednie linki powinny być

Ale ja nie o tym chciałem: theme zapowiada się ciekawie, ciekawe tylko czy autor podoła i go skonczy Smile bo jest nie skonczony :/

A co administrowania: kolego drogi najpierw pokaż, że sam cos potrafisz zrobić, zdobądź zwolenników strony itp. dopiero szukaj współpracowników, bo jak narazie to szukasz wafli i frajerów którzy bedą odwalac za Ciebie robotę (zresztą banalną) której ty nie potrafisz zrobić - ba, nawet nie próbujesz sie nauczyc zrobić.

Jednym słowem: z czym do ludzi!

pozdro Seba

p.s. nawiązując do mojego ostatniego zdania: do ludzi z themem, ale tylko jesli będzie skonczony
Edytowane przez SebaZ dnia 26.01.2007 20:17:08
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

magic19931
Tak czytałem regulamin-link zwrotny jest podany.A PHP niewszyscy mają umieszczeni więc prosze lepiej klotni nierozpoczynać.Theme caly czas jest przekształcany bo musi odpowiednio pasowac to koloru czcionki (zielony).Nieszukam koni ofiarnych.Sam mam jeszcze jedną stronkę i wiem co to jest kon ofiarny.

SebaZ
tu nie chodzi o link zwrotny, chodzi o informację (s topce) nei jakims panelu reklama, bo my ani Digi u Ciebie reklamy nie wykupowalismy, ani tymbardziej wymiany baneró nei robilismy

to tak kwoli wyjasnienia
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

magic19931
i tak nic niekumam co gadacie Pfft

adonis
zostawicie chłopaka,niech sobie szuka admina i moderatorów.stona jest mało czytelna i nic tam nie ma,forum ma tylko 2 zarejestrowanych,proponuje abyś sam został adminem i moderatorem.Google nie widzi twojej strony site:http://www.spez-ops.yoyo.pl/ bo PR nie sprawdzałem jeszcze Wink popracuj nad stroną,masz wiele do zrobienia,i jak sie forum zacznie zapełniać,to wtedy poszukaj admina lub moda.pozdrawiam

http://progwebsat.info
magic19931
Dzieki stary dzieki ;p

Lubie takich jak ty

Pozdro

ok-stronka ready-zglaszac sie!Grin

no zglaszac sie!
Edytowane przez magic19931 dnia 29.01.2007 16:11:12

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl