ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Generator Kodu
MeTeo
Witam.

Ogólnie chodzi mi o sposób, jak takie coś zrobić. Mianowicie. Mam jakąś tabelkę meczy w której trzeba zmienić imiona graczy, dane meczu itp. Chodziłoby mi o generator który polegałby na wypełnianiu pól jakby formularza i potem podawał kod wedle wypełnienie wcześniejszego. Coś takiego.
Mam tabelkę:

<table...><tr><td....>$nazwa_druzyny</td></tr></table>

i potem na bazie takiego kodu zrobić formularz a właściwie generator. Bym poprostu wpisywał: nazwa drużyny, nazwa 2 druzyny, data, 1 dodatkowe pole, 2 dodatkowe pole, 3 dodatkowe pole, 4 dodatkowe pole, 5 dodatkwoe pole, 1 gracz 1 druzyny, 2 gracz 1 druzyny, 3 gracz 1 druzyny, 4 gracz 1 druzyny, 5 gracz 1 druzyny, 6 gracz 1 druzyny, 1 gracz 2 druzyny, 2 gracz 2 druzyny, 3 gracz 2 druzyny, 4 gracz 2 druzyny, 5 gracz 2 druzyny, 6 gracz 2 druzyny.

Wynik możnaby już wpisywac recznie. Nie oczekuje, ze ktos napisze mi taki generator tylko jakis kod na ktorym moglbym bazowac. chcialbym by po wypelnieniu pol wyskakiwal gotowy kod z zawartoscia ta co wypelnilem w formularzu. Dobrze by bylo gdyby wstawial to co pisze w formularzu do kodu w niezmienionej formie (mozliwosc dodawania bbcode). Znajdowaloby sie to na dodatkowe podstronie albop dobrze by bylo gdybym mogl to umiescic w news.php odpowiedzialnym za pisanie. tylko musialoby to zawierac odswiezanie tylko tego fragmentu.

Przepraszam za duzo bykow ale jestem zmeczony i troche zajety. Wybaczcie i czekam na odpowiedz. Jesli ktos by napisal taki kod moge umiescic reklame w formie bannera w rotatorze i logo we wspolpracy (wiem, ze zdanie jakby do zlecenia/praca ale nie bede pisal 2 topicow)

Pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 05:04:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Jesli ktos by napisal taki kod moge umiescic reklame w formie bannera w rotatorze i logo we wspolpracy

O ile się orientuję w cennikach prac zleconych (a orientuję się trochę), to wykonanie czegoś takiego, jest kwestią wydatkowania całej kasy, którą otrzymałeś na Komunię + rower + zegarek + ubranie komunijne (prócz butów i skarpetek). A i to może być potraktowane jako zaliczka tylko...
as

pawkow
powiem Ci, ze mniej bo za 250 zł bym to napisał.
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
as
Ba !... przeca ~Blu3 to stary koń już jest i Komunię miał wieki temu do zadku. Ty myślisz, że ile teraz te fanty komunijne są warte... zamortyzowały się już i zużyły.
as

MeTeo
generalnie to się da zrobić w formie zwykłego formularza tylko, jakoś trzeba by zrobić w w tym co przychodzi na mail np:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
zamiast tytuł dać kod html... a raczej nie dam tego... dałoby się jakoś odwoływać do innych plików? albo czy w kodzie php formularza by się dało wstawić kod html? i musiało by wynik nie wysyłać na mail tylko wyświetlać na podstronie. 250 zł na pewno nie wydam :P mógłby ktoś udostępnić formularz napisany w php?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl