ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Jaki adres strony w stat.4u żeby naliczało odwiedziny?
185cm
Witam, mam stronę opartą na php-fusion 6.01.6.Problem jest taki, że nie wiem jaki adres strony wpisać w konfiguracji na stat.4u żeby naliczało odwiedziny.
Jak wpisuje www.mojastrona.yo... w polu URL to nie nalicza odwiedzin...
Jaki adres strony tam wpisać?Moze www.mojastrona.yo...
Pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 11.01.2025 23:55:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Masz wkleić skrypt(kod) na swoją stronę. Np. do panelu lub stopki. Ja bym wkleił do panelu ale nie wiem jak...Frown

Dagobah
185cm napisał/a:
Witam, mam stronę opartą na php-fusion 6.01.6.Problem jest taki, że nie wiem jaki adres strony wpisać w konfiguracji na stat.4u żeby naliczało odwiedziny.
Jak wpisuje www.mojastrona.yo... w polu URL to nie nalicza odwiedzin...
Jaki adres strony tam wpisać?Moze www.mojastrona.yo...
Pozdrawiam

Z tego co się orientuje to musisz w adresie strony dla stat4u podać następująco: http://www.strona.domena - mi tak działa i nie ma problemu

Co do drugiej odpowiedzi - UŻYWAĆ SZUKAJKI
1. Odpalasz link http://php-fusion...search.php
2. Wpisujesz: "stat4u"
3. Znajdujesz na 1-2 stronie odpowiedzi post,
4. Kopiujesz, wstawiasz swoje dane i DZIAŁA

zezol
No ok, ale po skorzystaniu z poradnika z artykułów w stopce wyskakuje mi coś takiego:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Mi to obojętne gdzie(panel czy stopka), ważne żeby chodziło.

Dagobah
zezol napisał/a:
No ok, ale po skorzystaniu z poradnika z artykułów w stopce wyskakuje mi coś takiego:

Mi to obojętne gdzie(panel czy stopka), ważne żeby chodziło.

Musiałeś coś żle zrobić, ponieważ ja identyczny wstawiałem do stopki i działało. Najlepszą metodą jest w panelu, który nastawia się do oglądania tylko dla SuperAdministratora i jest po sprawie...

Wklej tu kod, który dałeś do stopki

zezol
Znaczy się ja do stopki(theme.php) wkleiłem - @include INCLUDES."stat.php";. Mi wszystko jedno jak, może to być cały kod wklejony do stopki lub panelu ale ważne żeby działał;)
Kod z includes/stat.php:

Dagobah

[/quote]

Z tego co widze to do STOPKI masz wstawić coś takiego, jak jest poniżej:

To się zdecydowanie różni od tego, co Ty napisałeś... spróbuj z tym. Jeżeli nie to spróbuj wstawić do panelu ( na forum WIELOKROTNIE Był poruszany temat statystyk i ich odpowiedniego przystosowania). Jeżeli to nie działa to wybierz Stat4u i na pewno się uda.

Poza tym Twoje statystyki to STAT24 a nie STAT4U...

zezol
To jest to samo, bo po dodaniu "\n" nic się nie zmieniło. Problem tkwi w kodzie stat.php. Wolałbym mieć statystyki na STAT24 ale trudno wielu osobom dostosować ich właśnie kod.

Dagobah
zezol napisał/a:
To jest to samo, bo po dodaniu "\n" nic się nie zmieniło. Problem tkwi w kodzie stat.php. Wolałbym mieć statystyki na STAT24 ale trudno wielu osobom dostosować ich właśnie kod.

Jesteś 100% pewny, że zrobiłeś wszystko tak, jak napisał to autor tego artykułu? Nie chce mi się wierzyć, że to nie działa.

zezol
Nie jestem pewny... gdyż statystyki STAT24 mają inny kod, więc... nie dodałem/zmieniłem wszystkiego co trzebaFrown

Dagobah
zezol napisał/a:
Nie jestem pewny... gdyż statystyki STAT24 mają inny kod, więc... nie dodałem/zmieniłem wszystkiego co trzebaFrown

Hmm to przypadkiem nie wystarczy zmienić kodu, żeby wszystko działało tak samo?

Rozwiązanie proste : wybierz stat4u - bardzooo proste rozwiązanie

zezol
Rozwiązanie proste. A jeśli wolałbym stat24? To się da zrobić ale... ktoś by mi musiał przerobić kod, wiem, że to taka 'desperacja' ale tyle razy mi nie wychodziło... i już raczej nie wyjdzieFrown

KrawieC
ja mam problem dotyczący również stat24 tzn robie sobie panel ze statami i nie moge skonfigurowac dobrze kodu do stat24 :

Pomógł by ktoś? :|

Problem rozwiązany B) ale ze mnie gapa :P
Edytowane przez KrawieC dnia 21.02.2007 20:56:57

http://www.kabaretypl.yoyo.pl
prostyle
Cześć mam prośbę Smile Proszę aby ktoś zrobił rzetelny przewodnik jak dodać Stat4U do stopki ... Wiem że temat był poruszany ale proszę o przyklejenie przewodnika , w panelu nie zlicza ... Myślę że wielu osobom taki przewodnik bardzo pomoże. Liczę na Was Smile i Pozdrawiam Smile

as
Tobie nie zlicza... wybacz, ale dla Ciebie nikt takiej pańszczyzny odwalał nie będzie. Za cienki bolek jesteś i jak narazie nic od siebie dla społeczności Supportu nie dałeś i nie wniosłeś, oprócz jęczenia typu HELP MY...
as

Pieka
prostyle napisał/a:
Cześć mam prośbę Smile Proszę aby ktoś zrobił rzetelny przewodnik jak dodać Stat4U do stopki ... Wiem że temat był poruszany ale proszę o przyklejenie przewodnika , w panelu nie zlicza ... Myślę że wielu osobom taki przewodnik bardzo pomoże. Liczę na Was Smile i Pozdrawiam Smile

Na ten temat jest artykul, ktorego pewnie nawet nie przeczytales..
Temat jest opisany, ale jesli ktos uwaza, ze to za malo, to prosze nam pomoc i napisac przewodnik.
Poza tym zlicza w panelu, oto przyklad: http://cms4you.ov... (prawy strona, na dole)
Edytowane przez Pieka dnia 28.02.2007 09:53:47
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
prostyle
Tobie nie zlicza... wybacz, ale dla Ciebie nikt takiej pańszczyzny odwalał nie będzie. Za cienki bolek jesteś i jak narazie nic od siebie dla społeczności Supportu nie dałeś i nie wniosłeś, oprócz jęczenia typu HELP MY...

W ubliżamiu jesteś lepszy niż ja ... przyznaję Smile Ale uwierz , że mam hamulec ... Jesteś , lepszy niż inni , jesteś najlepszy Smile To była grzeczna prośba z mojej strony , nikt Cię nie zmusza do tego abyś tworzył taki przewodnik specjalnie pod kod stat4u ... Przejrzałem , większość postów na ten temat Smile wczeniej , oraz przeczytałem artykuł pod AlienStats , dlatego użyłem słowa "rzetelny" nie mógł bym go użyć bez sprawdzenia zawartości forum.
Mimo wszystko dzięki ... Pozdrawiam Wszystkich Smile
Edytowane przez prostyle dnia 28.02.2007 09:12:06

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl