ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
English version, pdf, mp3 ! Kilka naprawdę ważnych pytań
Smurf1992
Witajcie mam 3 pytania !

1. Jak zrobić English version strony ? Nie chodzi mi o przetłuamczenie tylko gdy otweiramy strone, wyskakuje startowa - cos jakbysmy mieli strone w budowie - i sa 2 przyciski : polish version i english version. I jak sie kliknie na english version to, żeby wsystko było tak samo jak w poslih tylko jak to mam przetłumaczyc ? Mam zbudować nową strone tylko po angieslku ?

2. Mam nuty w formacie pdf i chce dać tak, żeby było : kliknięcie np. na Nuta Chopin - żęby przeniosło do innej strony z nutami, zeby otworzylo mi sie to w formacie pdf na stronie, nie w programie Adobe. Chce zebym nie mozna ICH BYLO SCIAGAC.

3. MP3 - chce zamiesci utwór, ale tak, żeby mozna go było tylko posłuchać, taki odtwarzacz. Czy do tego wystarczy zwykly odtwarzac - mod ?

Czekam na odpowiedzi !

Wścibski Gość
Dodany dnia 11.01.2025 23:47:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
odn. 1... mFusion

odn. 2... ciężko będzie, bo trudno jest zabezpieczyć dokument przed ściągnięciem.

odn. 3... tak - zwykły odtwarzacz
as

Smurf1992
as napisał/a:

odn. 3... tak - zwykły odtwarzacz

hmm... a mógłbyś to bardziej rozwinąć ?

as
Pewnie... choć jak to mówią "mądrej głowie dość po słowie"
Wpisz w okno Szukajki słowo mp3 lub odtwarzacz (lub oba naraz) i przeszukaj nasze Forum. To co zobaczą oczy Twoje będzie wystarczająco potężnym rozwinięciem tematu...
as

Smurf1992
a co z punktem 2 ? jak zrobić ten plik .pdf

Drakoo
Spróbuj tak jak pisałem na GG Smile

Smurf1992
Mam jeszcze pytanie odnośnie mFusion. To jest modyfikacja php-fusion - a czy mozna sciagnac taka wtyczke na mods.php-fusion.pl - JAK ONA SIĘ NAZYWA - która własnie pozwala stowrzyc stronę w wielu językach ?Smile

Drakoo
po co ona w labie? jak jest na mfusionie ?
Edytowane przez Drakoo dnia 27.02.2007 19:50:35

Smurf1992
ale ja chce uzywac php-fusion ! A nie mFusion...

Drakoo
ale ta wtyczka bedzie dzialac (a przynajmniej powinna)

Poszukaj cos tez na forum!! bo temat juz byl kilka razy
Edytowane przez Drakoo dnia 27.02.2007 19:44:02

Smurf1992
echh...Cool ty mnie nie rozumiesz.... mi chodzi o to czy mozna ściągnac wtyczke do english verision strony... z mFusiona - bo ja nie chce mieć mFusiona tylko php-fusion ...Angry

Drakoo
To ty chyba cos nie jazysz! wtyczka z mfusiona bedzie dzialac na fusionie!! tak pisze wyżej! ,i tam jest obcja ustawienia sobie języka ,a zreszta wejdz na strone z mfusiona i sobie zobacz jak to wygląda!!

Smurf1992
Problem rozwiązany Grin Temat do zamknięcia Smile

Drakoo
No I bardzo dobrze Smile

Smurf1992
aaa Pfft jeszcze coś mi się przypomniało

as napisał/a:
odn. 2... ciężko będzie, bo trudno jest zabezpieczyć dokument przed ściągnięciem.

Czy aby opcja - dostepna pod laboratorium - prawokliku nie wystarczy przed zabezpieczeniem ?

Drakoo
No powinna Pfft ,dobry pomysł ,sa tez inne sposoby na zapisanie plikow z stron ale malo kto je chyba zna Pfft

as
Czy aby opcja - dostepna pod laboratorium - prawokliku nie wystarczy przed zabezpieczeniem ?

~Smurf1992... przed takimi userami, których wiedza ograniczona jest rokiem produkcji 1992 wzupełności wystarczy. Przed pozostałymi userami, którzy na co dzień stykają się w necie z knifami na łamanie kodów startowych do Chińskich i Koreańskich rakiet balistycznych już nie...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl