ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
16.01.2025 23:00:48
ta strona faktycznie powoli kona...

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Licznik w panelu
gsmkam
Koledzy mam na stronie skórkę w której nie ma unikalnych wizyt. Chciałbym sobie zrobić coś takiego jak licznik w panelu po lewej stronie pod nawigacją:
Chciałbym mieć jakikolwiek licznik ale widziałem bardzo fajny który pokazywał takie dane :

dzisiaj odwiedziło nas :
wczoraj odwiedziło nas:
całkowita liczba odwiedzin:

czy ktoś może pomóc mi w znalezieniu takiego licznika? Bardzo proszę podajcie wogóle jakikolwiek namiar na jakiś licznik w php który zadziała w panelu. Z góry dziękuje za pomoc.
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:33:24

www.gsmkam.yoyo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.01.2025 12:54:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Najpierw popraw tytuł swojego postu, bo trafi do KOSZA do utylizacji... potem pogadamy.

ps//...już teraz Ci mogę powiedzieć, że wpisanie w oknie Szukajki magicznego słowa licznik powoduje euforię i hurraoptymizm...
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:35:38
as

gsmkam
nie znalazłem nic w szukajce co odpowiadało by mojemu zapytaniu. Chodzi mi o licznik odwiedzin strony.
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:36:00

www.gsmkam.yoyo.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Napisałem coś takiego jak licznik jedniodniowy-temat przyklejony. Jedno dodatkowe zapytanie do tabeli settings pole counter i masz total wizyt. Natomiast wczoraj nalez do tabeli infusiona dodać jedno pole np wczoraj które w momencie zerowania(wstaw 1) przepisze wartość dzisiejszego licznika do pola wczoraj.
Więcej wstecz raczej mało prawdopodobne bo zliczanie bazuje na cookie i żywotności 24h i nie zoisuje dat.
Traktując jednodnodniowy-jako szkielet dość prosto możesz dopisująć dwa zapytania mieć właśnie to o czym mówisz dzisiaj, wczoraj, total.
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:35:25

wlodekp.europa.pl
VannS
wstaw sobie w panelu :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Oczywiscie w img dodaj sobie jakie chcesz :)
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:35:12

Odgrzewasz stare kawałki- jest mod user stat, który dokładnie pokazuje wszystko z grafiką za zgodą slawekneo-autor wstawiłem go nawet na beta fusion mods jako ALFA ostateczne i optymalne rozwiązanie.
Twój licznik będzie oszukiwał-wskazany nie-przemyśl Swój kod dodawanie czasu??? Taka idea przyświecała przy pierwszym i kontynuacji rzeczywiste wskazania nie do 24h.
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:35:00

wlodekp.europa.pl
grafi1001
VannS podany przez Ciebie licznik nie zalicza nikogo wogle ;(.

Ładnie odświeżyłeś temat. Przeczytaj co napisał @wlodekp -czarny_
Edytowane przez Pieka dnia 01.09.2007 15:34:46

http://inforock.pl
openside("LICZNIK");
echo "".showcounter()."";
closeside();

wlodekp.europa.pl
grafi1001
Czarny - niemoge zrozumiec o czym pisze wlodekp (tego pogrubionego).
Wlodekp sposob przez ciebie wstawiony dodaje tylko unikalne wizyty a ja bylbym wdzieczny za taki co pokazuje ile dzis, wczoraj, all no i moze w tygodniu...

http://inforock.pl
No to przekładam na nasze Support nie ma strategicznego sponsora jest na własnym utrzymaniu i jednym z elentów finansujących jego utrzymanie są reklamy google to, że wiszą kasy nie dodaje tylko właśnie to pogrubione.
Dla wiadomości zapłacono pond 4000zł za stan w jakim obecnie pracuje rok.
I nie chcę żadnych komentarzy do tego, bo znowu odezwie się kilku nawiedzonych jajogłowych-tylko info wyjaśniające.
No to morzesz być wdzięczny poszukaj users statistick i jak byś miał problem u nas-choć szukajka świetna a za gułę Cię nie biorę to dodatkowo opublikowałem go za zgodą autora Slawekneo na beta fusion mods jako Mods Alpha Release
Edytowane przez wlodekp dnia 07.09.2007 00:04:06

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl