ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Newsletter, obrazek i pytanie
Smurf1992
Witam. Mam 2 pytania :

1. Czy w newsletterze możmna zrobić tak, że wystarczy wpisać mail - zeby ktos go otrzymywał.Zeby nie musial się rejestrować ?

2. Jak zrobić - właczyć - obrazek przy adresie strony np. www.php-fusion.pl i obok tego obrazke. Tak jest na www.gander.pl - posłużyłem się przykładem.

Czekam na odpowiedź,

Pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 12.01.2025 03:06:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dagobah
Smurf1992 napisał/a:
Witam. Mam 2 pytania :

1. Czy w newsletterze możmna zrobić tak, że wystarczy wpisać mail - zeby ktos go otrzymywał.Zeby nie musial się rejestrować ?

To chyba podchodzi pod spam, co? Istnieje newsletter dla niezarejestrowanych i tam możesz ewentualnie dodawać maile...

2. Jak zrobić - właczyć - obrazek przy adresie strony np. www.php-fusion.pl i obok tego obrazke. Tak jest na www.gander.pl - posłużyłem się przykładem.

To "coś" nazywa się favicon - na forum wielokrotnie była już poruszana ta kwestia, szukajka rządzi ;)

Smurf1992
OK Smile Dzięki - mam jeszze jedno pytanie ! Chce wysłac newsletter i mi pisze :

Newsletter nie może zostać wysłany.

Upewnij się, czy wpisałeœ prawdłowo email do wysyłania Newslettera.

Co jest nie tak

Dagobah
Smurf1992 napisał/a:
OK Smile Dzięki - mam jeszze jedno pytanie ! Chce wysłac newsletter i mi pisze :

Upewnij się, czy wpisałea33; prawdłowo email do wysyłania Newslettera.

Co jest nie tak

Podałeś zły mail osoby, do której miał newsletter dojść. Prawdopodobnie jest to błąd wpisania maila (złe literki czy co tamkolwiek). Z tego co wiem (aczkolwiek mogę się mylić) to z newsletterem był problem by wysłać na Gmaila - chyba najnowsza wersja biuletynu to niwelowała. Popróbuj z tym...

Smurf1992
na moim serwerze jest funkcja mail(), ale nie mozna wysyłać maili... nie znam się na tym. Proszę o pomoc

Pieka
Smurf1992 napisał/a:

Upewnij się, czy wpisałea33; prawdłowo email do wysyłania Newslettera.

Co jest nie tak

Nie mozesz wysylac maili z poziomu php, brak obslugi sendmaila.
Jesli chodzi o wysylanie maili do all userow strony, bez potrzeby zapisu, to jest cos takiego, co nazywa sie pd_mailtoall lub MailToAll.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
hm... instaluję - na początku insturkcji pisze : modyfikacja newslettera, a to będzie coś ZAMIAST newslettera tak ?

Wysłałem maila - przez MailToAll - do sibeie - SA - i nie doszedł... z użytkownikami jest tak samo...

Nie da się nic zrobić z tym newsletterm.... Sad
Edytowane przez Smurf1992 dnia 04.03.2007 11:12:40

Pieka
Pisalismy na temat sendmaila na OVH wiele razy, do tego jest to temat przyklejony.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
Czytałem i nic z tego nie rozumiem... czy da się zrobić w tym newsletterze, tak, że bedzie mi wysyłac maile do wszystkich ?
Edytowane przez Smurf1992 dnia 04.03.2007 14:18:53

Pieka
Smurf1992 napisał/a:
Czytałem i nic z tego nie rozumiem... czy da się zrobić w tym newsletterze, tak, że bedzie mi wysyłac maile do wszystkich ?

Tak, o ile zmienisz ustawienia w PA lub serwer.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
A czy moglbys mi powiedziec - pomoc jak zmienic ustawienia w PA ?Wink

Pieka
Smurf1992 napisał/a:
A czy moglbys mi powiedziec - pomoc jak zmienic ustawienia w PA ?Wink

Ooo nie kolego!
Ten temat jest walkowany od dawna, wiec prosze sie zapoznac z tematami:
1. maile na ovh
2. Gmail - wysyłanie emali
3. Mail do Wszystkich
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
Przeczytałem i... nic z tego nie rozumiem... nie wiem co mam pisać itp. Naprawdę nie znam się na tych sprawach, czy mogę liczyć na waszą pomoc ?

Pieka
Smurf1992 napisał/a:
Przeczytałem i... nic z tego nie rozumiem... nie wiem co mam pisać itp. Naprawdę nie znam się na tych sprawach, czy mogę liczyć na waszą pomoc ?

Nie mam sily do Ciebie... Pierwszy temat (1. maile na ovh), a w nim drugi post, autorstwa jantom'a.
Edytowane przez Pieka dnia 04.03.2007 17:01:54
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
as
To już jest drugi temat w którym piszesz, że nic nie rozumiesz (o GG nawet nie wspomnę) mimo iż wszystko jest wytłumaczone jak na dłoni. Zamykam, bo od Twojej ograniczoności w innym sposób uciec nie można...

Bardzo Cię proszę @Pieka abyś nie otwierał tego tematu dla niego, bo nadziei już dla niego nie ma...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl