Zobacz temat
Problem z galeia
|
|
kopin_pl |
Dodany dnia 04.03.2007 17:25:18
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 04.03.2007 17:17 |
Witam! Miałem wcześniej stronke na serwie yoyo.pl, no i postanowiłem że wykupie domene i serwer w serwisie hostingowym webd.pl wszystko pięknie.... przeniosłem stronę, bazę danych również ... Patrze galeria padła.... wyskakuje taki bląd im0002031.jpg Widok na kopu?y w Pniewie. Data: 18/02/2007 15:48 Dodany przez: Yankees Wymiary: x pikseli Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for images/photoalbum/album_5/im0002031.jpg in /home/hitmit1/public_html/photogallery.php on line 68 Rozmiar pliku: Bytes Komentarzy: 0 Ocena: ***** Obejrzano: 14 wchodzę do panelu admina klikam >zarządzaj stroną>zarządzaj wtyczkami infusion> i jest bład u góry Warning: include(../infusions/button_panel/locale/English.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hitmit1/public_html/infusions/button_panel/infusion.php on line 17 Warning: include() [function.include]: Failed opening '../infusions/button_panel/locale/English.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hitmit1/public_html/infusions/button_panel/infusion.php on line 17 Warning: include(../infusions/photo_gallery/locale/English.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hitmit1/public_html/infusions/photo_gallery/infusion.php on line 17 Warning: include() [function.include]: Failed opening '../infusions/photo_gallery/locale/English.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hitmit1/public_html/infusions/photo_gallery/infusion.php on line 17 Co mam robić Panowie? Nie znam się za bardzo na tym, jestem początkującym w tych sprawach. Proszę o podpowiedzi... Z góry dziękuję za pomoc udzieloną . Serdecznie Pozdrawiam;) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 12.01.2025 03:05:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
szer |
Dodany dnia 04.03.2007 17:54:08
|
Zaawansowany Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
Pierwsze: Nie może znaleźć zdjęcia.... Drugie: Nie może znaleźć plików. Troche angielskiego i sam byświedział |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 04.03.2007 18:45:39
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Na temat przenoszenia serwera z serwera w safe_mode On na serwer pracujacy w safe_mode Off pisalem wiele razy, nawet w zeszlym tygodniu. Dlatego nie mam zamiaru robic tego po raz wtory, prosze poszukac! W drugim przypadku jest jak napisal @szer, czyli brakuje pliku locali English.php, prawdopodobnie ze wzgledu na zamiane duzego E na male e. O tym rowniez pisalismy dziesiatki razy. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |