Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉
piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...
JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...
JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen
Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.
Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
mam problemik, ktoś mi napisał że ciężko przegląda się stronę przez IE, bo musi wszystko przewijać (duża rozdzielczość).
Sprawdziłem i rzeczywiście, w FF strona automatycznie się dopasowuje do rozdzielczość (width="100%", a w IE rozwala stronę na dużą rozdzielczość...
Wygląda to mniej więcej tak :
FF: IE:
czy da się coś z tym zrobić, czy to tylko wina IE i tak musi zostać ???
z istotnych informacji... IE w wersji 6, i nie chodzi mi o zmiany w ustawieniach przeglądarki, bo skąd o tym mają wiedzieć odwiedzający moją stronę, niestety są tacy co korzystają z IE v6 i bardzo niewygodne dla nich jest oglądanie mojej strony...
acha, wiem że stronę rozciąga banner... ale jak zrobić aby IE sobie go zmniejszył przy mniejszej rozdzielczości ??
Edytowane przez MarcoFox dnia 05.03.2007 20:09:56
rozmiar jet taki sam w FF i IE, tylko FF radzis obie ze zmniejszeniem go przy mniejszej rozdzielczości.... nie chcę robic małego bannera bo przy większej rozdzielczości zrobi sie "pikseloza"... co do strony to jest to strona z profilu...
a cenzura... nie kązdy musi znać moje zakładki i inne użytki