Zobacz temat
Nie działa index.php?rowstart=...
|
|
wenus82 |
Dodany dnia 12.03.2007 22:57:57
|
Przedszkolak Postów: 39 Data rejestracji: 01.02.2007 08:51 |
Hej Kurcze jakoś wcześniej tego nie zauważyłam, ale ostatnio testując swoją stronkę http://www.naukat... zauważyłam, że gdy chce przejść na kolejną podstronę na stronie głównej - lipa nie działa Nie mam pomysłu gdzie leży błąd. Proszę o sugestie - wskazówki, co może być nie tak. Z góry dziękuję Aga |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 12.01.2025 10:37:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 13.03.2007 09:22:56
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Co nie działa? Odnośnik? Podstrona? Jedyne co tam, dla mnie, nie działało poprawnie, to panel z przewijanymi bannerami (rozwala design pod Operą). |
|
|
wenus82 |
Dodany dnia 13.03.2007 10:26:21
|
Przedszkolak Postów: 39 Data rejestracji: 01.02.2007 08:51 |
Będąc na stronie głównej ... są jakieś tam newsy, w pliku index.php mam wpisane, że po 7 newsach ma dzielić mi na kolejną "podstronę" (na dole strony < 1 2 > ) Niestety wybierając 2 .... no właśnie nie otwiera się kolejna "podstrona" tylko tak jak by się chciało przeładować ale wciąż jestem na 1. hmmm... to tak banalnie tłumacząc.. A co do moda z przewijanymi banerami, cóż jeden z modów z laboratorium nic w nim nie modyfikowałam. A u mnie działa oki, ale fakt nie korzystam z Opry. Jest na forum kilka tematow, w ktorych wstawilem poprawione pliki button_panel. Jednym z nich jest temat przyklejony o nazwie Problem z Button Panel w Operze - dzial "Błędy i Korekty". Poza tym poprawilem dzisiaj wszystkie pliki tego panela znajdujace sie w Laboratorium/Pieka edit: Aha spoko dzięki (nie korzystam z Opry stąd nawet nie wiedziałam, że nie działa ten panel) A co do index.php?rowstart... nikt nie ma pomysłu?? gdzie leży błąd ^^^ Zauważyłam, że nigdzie u mnie nie działa rowstart (ani na stronie głównej, ani w dziale filmiki, gdzie kolwiek jest podział strony aby nie była "kosmicznie długa" Sama nie wiem nawet jaki plik za to odpowiada, czy wogole jest taki... totalne otępienie w tej kwestii. Proszę o pomoc bo popadam w desperacje Pozdrawiam Edit: No i mimo, że nikt nie wiedział w czym leży wina udało się znaleść felerny "plik" a raczej panel...mianowicie niedawno zainstalowałam mod ogłoszenia, w którym można włączyć panel ostatnie ogłoszenia i okazało się, że wina leży po jego stronie. W załączeniu poprawiony plik - może komuś się przyda. Wielkie dzięki dla JazOOn za pomoc i rady.
wenus82 dodał/a następującą plik:
Edytowane przez wenus82 dnia 14.03.2007 17:07:59 |
|
Przejdź do forum: |