Zobacz temat
Baza danych odzyskanie hasla
|
|
Lopez |
Dodany dnia 15.04.2005 19:36:22
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 13.04.2005 02:19 |
witam mam maly problem wybralem opcje zapomnialem hasla choc wcale go nie zapomnialem, aczkolwiek chcialem to przetestowac no i zmienilo mi haslo admina a zanim pomyslalem ze moglem to zrobic z innego uzytkownika bylo juz za pozno, system nie wyslal mi zapomnianego hasla i teraz mam problem z zalogowaniem sie na swoj wlasny servis... pytanie brzmi czy moge to jakos odzyskac z bazy danych? mam juz aktualna baze danych ale obok nikow sa jakies cyfry i litery ktore nic nie mowia mi, rozumiem ze haslo jest w pewien sposob zaszyfrowane, mozna to jakos odzyskac? czy musze wywalic cala baze danych i wgrac od nowa zeby odzyskac dane? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.12.2024 14:09:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 15.04.2005 21:00:08
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
było. Załóz sobie jakies nowe konto. Potem wejdź do bazy ręcznie - przez phpmyadmin. Edytuj konto tego nowego usera. Skopiuj ciąg znaków z hasła i wklej do konta admina. Hasło będzie jak przy tym nowum koncie
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
BlackDog |
Dodany dnia 15.04.2005 22:29:35
|
Początkujący Postów: 116 Data rejestracji: 06.03.2005 17:28 |
było i to nie dalej niż ze dwa - trzy dni temu - ludziki drogie, choć minimum fatygi sobie zadajcie i zanim zadacie jakieś pytanko to poszukajcie sobie na forum, czy ktoś inny już o to samo nie pytał i czy dostał odpowiedź