ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
jak wycentrowac strone?
talent
mam taka oto strone www.p2klan.com poszerzalem skorke, bo sie forum nie miescilo, tylko ze teraz jest jakos dziwnie z boku

styl to zymic

jak to naprawic? jesli potrzebny jakis kod to piszice

dzieki z gory

Wścibski Gość
Dodany dnia 13.01.2025 00:53:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dagobah
talent napisał/a:
mam taka oto strone www.p2klan.com poszerzalem skorke, bo sie forum nie miescilo, tylko ze teraz jest jakos dziwnie z boku

styl to zymic

jak to naprawic? jesli potrzebny jakis kod to piszice

dzieki z gory

pseudoTALENT
http://php-fusion...post_59474

Rozumiem, że szukajka nie działa?
Edytowane przez Dagobah dnia 14.04.2007 07:41:48

talent
dziala, jasne ze dziala. co wiecej, skorzystalem z niej i szukalem, ale niestety nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi. w pliku theme.php mojego stylu nie ma czegos takiego jak table class czy bodyline

wiec?

kod mojego pliku theme.php wygalda tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez talent dnia 15.04.2007 14:09:42

Gander
umiesciłeś logo trochę w złym miejscu, więc przesuń je w thema to pogadamy...

gander.solutions
talent
niestety zupelnie nie wiem o co Ci chodzi. jak to w "troche zlym miejscu" jak mam to rozumiec? jestem bardziej laikiem niz informatykiem. logo niby powinno byc na srodku, bo z tego co wiem, tag <center></center> za to odpowiada, ale jak widac na srodku nie jest, dlatego tez zwracam sie z prosba o pomoc. sam nie jestem w stanie tej strony przesunac chocby o centymetr w lewa strone... doskonale rozumiem, ze pomaganie takim idiotom jak ja, to zadna przyjemnosc i macie mnostwo lepszych zajec, ale skoro nazywacie sie "oficjalnym poslkim supportem" wypadaloby sie troche przylozyc do tego co robicie. oczywiscie nie raz juz mi pomogliscie za co jeszcze raz dziekuje, jednak odnosze wrazenie, ze czesto zdarza sie odsylac do szukajki, w ktorej i tak nie ma wszystkiego. poza tym wiele osob ma problemy z orientacja na stronie, nie to co Wy, ktorzy znacie ja prawie na pamiec...

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Mnie się wydaje że w tej chwili jest OK po środku wstawiłem nawet Twój kod do zimic i górny obrazek i nie widzę boków.
Apropo linku do mojego postu z center tamto dotyczyło theme używanego przez pytającego-które odczytałem z kodu źródłowego strony-i to był 100% gotowiec tylko dla Niego-jego theme!

wlodekp.europa.pl
Pieka
To theme jest specyficzne i nie maja do niego zastosowania standardowe metody wysrodkowania ;)
Proponuje przyjrzec sie plikowi styles.css .
A konkretnie:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zaznaczone na czerwono ma miec wielkosc identyczna z $theme_width w pliku theme.php .
Edytowane przez Pieka dnia 17.04.2007 00:48:35
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
talent
OWNED!

dziala. wielkie dzieki dago, gander, wlodek no i przedewszystkim pieka. jestem bardzo bardzo wdzieczny Smile jednak nie jestescie tacy zli Pfft

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl