Zobacz temat
Poszukuje pomocy w prowadzeniu i rozbudowywaniu portalu
|
|
bolek117 |
Dodany dnia 18.04.2007 17:00:04
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 12.11.2006 13:39 |
Witam. Jako, że serwis http://bolek117.y... jest rozwijającym się serwisem, potrzebuje jak najwięcej rąk do pracy. Współpraca z moim serwisem może przybrać wiele form takich jak: - podsyłanie linków do ciekawych filmików, animacji, gier online, grafik, fotek i innych ciekawych zasobów które znajdziesz w sieci i uznasz za wartościowe; - proponowanie nowych funkcji serwisu; - przesyłanie linków oraz propozycji muzycznych (np. gdy przypomnisz sobie ciekawą piosenkę i znasz jej tytuł to prześlij mi go, albo gdy znajdziesz jakąś fajną piosenkę na YouTube albo w innym serwisie to prześlij mi link do niej); - podsyłanie ciekawych newsów znalezionych w sieci; - redagowanie artykułów; - moderacja forum; - zajęcie się stroną techniczną serwisu; - reklamowanie serwisu; - i wiele, wiele innych... Niestety nie jestem wypłacalny, więc mogę zaproponować Ci tylko społeczne współtworzenie serwisu Za to uzyskasz chwałę, sławę oraz bezpłatną reklamę w serwisie. Formularz zgłoszeniowy można znaleźć pod adresem http://bolek117.y...lpraca.php Zachęcam do współpracy Szukasz programów Freeware za FREE?? Zapraszam na moja stronę bolek117.yoyo.pl
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 01:40:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
maq |
Dodany dnia 18.04.2007 18:34:04
|
Bywalec Postów: 334 v7.02.03 Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Duża rzesza osób się do Ciebie nie zwróci, bo yoyo.pl jak wszyscy wiemy nie jest zbyt stabilne i jest (moim zdaniem) najgorszym polskim darmowym hostingiem. Jak chcesz robić porządny portal, radzę Ci abyś wykupił sobie serwer. To naprawdę wiele nie kosztuje. Weźmy na ten przykład www.eth0.pl. Sam mam tam hosting i jestem zadowolony. Mieli tylko RAZ wpadkę z bazą danych, ale to było dość dawno. Ceny przystępne (w małych pakietach, bo po co rozwijającemu się serwisowi pakiet z 300 GB transferu miesięcznie i 10 GB pojemności?) Sorki za offtop, ale musiałem Edytowane przez maq dnia 18.04.2007 18:34:29 "Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen
|
|
|
michal89 |
Dodany dnia 18.04.2007 20:03:12
|
Początkujący Postów: 117 Data rejestracji: 25.10.2006 16:46 |
maq: to coś dawno nie zaglądałeś na www.eth0.pl Zobacz co piszą: Zakładnanie nowych kont zostało wstrzymane do odwołania. Zaglądaj tam częściej a później zachęcaj do zakładania kontRównieź sorki za offtop Maq miał rację co do jednego: jeśli chcesz stworzyć portal załóż sobie profesjonalne konto na płatnym serwerze. Poza tym nazwa dla portalu typu Strona domowa bolka 117 tez jest niewskazana nieuważasz? |
|
Przejdź do forum: |